• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Αρωματοθεραπεία και νυφικό χτένισμα

Η αρωματοθεραπεία και πάλι κάνει το θαύμα της και είναι κοντά στις μελλοντικές νύφες, που θα πρέπει να έχουν υγιή μαλλιά για να δείξει καλύτερα το νυφικό τους χτένισμα και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Οι παρακάτω συνταγές αρωματοθεραπείας θα σας βοηθήσουν να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα μαλλιά σας.

1) Αν έχετε τριχόπτωση, προσθέστε στο σαμπουάν που λούζεστε 10 σταγόνες λεβάντα, 10 σταγόνες πατσουλί, 15 σταγόνες φασκόμηλο και 15 σταγόνες ξύλο κέδρου.

Αλλιώς προσθέστε 3 σταγόνες από το κάθε ένα από τα παραπάνω αιθέρια έλαια σε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και με τον τρόπο αυτό έχετε μια μάσκα, την οποία απλώνετε για μια ώρα στα μαλλιά σας, 1 φορά την εβδομάδα. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό και λούζεστε κανονικά με το σαμπουάν σας.

2) Αν έχετε αδύναμα μαλλιά που σπάνε, ετοιμάζετε μια μάσκα με 3 κουταλιές μέλι, 2 σταγόνες χαμομήλι, 2 σταγόνες φασκόμηλο, 3 σταγόνες λεβάντα, 2 σταγόνες σανδαλόξυλο και 3 σταγόνες θυμάρι. Την απλώνετε στα μαλλιά σας για μια ώρα μια φορά την εβδομάδα, ξεβγάζετε με χλιαρό νερό και λούζεστε.

3) Αν έχετε λιπαρά μαλλιά τότε προσθέστε στο σαμπουάν σας 10 σταγόνες περγαμόντο, 3 σταγόνες λιβάνι, 2 σταγόνες λεμόνι, 10 σταγόνες φασκόμηλο και 10 σταγόνες κυπαρίσσι.

4) Αν τα μαλλιά σας έχουν πιτυρίδα, προσθέστε στο σαμπουάν σας 5 σταγόνες χαμομήλι, 10 σταγόνες λεβάντα και 10 σταγόνες γεράνι.

Ξεκινήστε λοιπόν και σε λίγο καιρό θα έχετε τέλεια και υγιή μαλλιά, έτοιμα να αντέξουν τις δοκιμασίες στις οποίες θα τα υποβάλετε, ώσπου να επιλέξετε το νυφικό σας χτένισμα και να κάνετε την μοναδική σας λαμπερή εμφάνιση.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΟΜΟΡΦΙΑ
  • 11.263 επισκέπτες !