• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στη Θάσο

 

Γαμήλιο ταξίδι στη Θάσο, ένα νησί που θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο του και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας αλλά και εικόνες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Η Θάσος απέχει μόλις μια ώρα με το ferry boat από την Καβάλα. Πρωτεύουσα του νησιού ο Λιμένας που φιλοξενεί αρχαιολογικά μνημεία, αμέτρητες φυσικές ομορφιές, τέλειες τουριστικές υποδομές, εντυπωσιακά καταλύματα με γαμήλιες σουίτες ιδανικές για τις πιο ρομαντικές και ερωτικές νύχτες σας και φυσικά μαγευτικές παραλίες με καταγάλανα νερά.

Αν κάνετε μια βόλτα στο νησί, θα δείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο και την Αρχαία Αγορά καθώς και το μικρό λιμάνι της Θάσου το οποίο προστάτευαν 2 πύργοι και ένα μαρμάρινο τείχος την περίοδο που αποτελούσε το στρατιωτικό λιμάνι του νησιού. Θα κολυμπήσετε σε παραλίες με πεντακάθαρα νερά άλλες οργανωμένες και άλλες όχι. Κάποιες από αυτές είναι: η παραλία Μακρύαμμος, στην ανατολική ακτή της Θάσου, με ρηχά καταγάλανα νερά και λεπτή άμμο. Η παραλία Λεμενάρια, στο νότιο άκρο του νησιού, μια οργανωμένη παραλία απέραντη όπου μετά το μπάνιο σας θα μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας σε μια από τις ταβέρνες που βρίσκονται τριγύρω ή να πείτε τον καφέ σας με το μπλε της θάλασσας να σας ταξιδεύει ακόμη πιο μακριά. Η Ψιλή Άμμος αποτελεί την πιο κοσμοπολίτικη ίσως παραλία της Θάσου με μια αμμουδιά κατάλευκη που και γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Ο Παράδεισος, είναι η τροπική παραλία του νησιού με σμαραγδένια νερά που σίγουρα θα σας κερδίσει. Για να φτάσετε σε αυτή την παραλία θα περάσετε μέσα από το δάσος και θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε ένα πραγματικά εξωτικό τοπίο.

Με αφετηρία το νησί, μπορείτε να οργανώσετε μικρές αποδράσεις και να γνωρίσετε τον νομό της Καβάλας. Δείτε τον ποταμό Νέστο στην ανατολική του πλευρά, και ανακαλύψτε παραδοσιακά χωριουδάκια σπαρμένα μέσα σε ένα τοπίο που κόβει την ανάσα. Στην διαδρομή θα δείτε το Παγγαίο Όρος και θα ξεκουραστείτε γευματίζοντας σε ταβερνάκια κάτω από την σκιά των πλατανιών. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον Αρχαιολογικό χώρο στους Φιλίππους, όπου πολύ πιθανόν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στο αρχαίο θέατρο κάποια παράσταση.

Ο μήνας του μέλιτος στη Θάσο θα είναι ιδανικός αν ψάχνετε τον συνδυασμό του μπλε της θάλασσας με του πράσινου της πλούσιας βλάστησης, αρχαιολογικούς χώρους, μοντέρνα καταστήματα, νυχτερινή ζωή αλλά και χαλάρωση, δαντελωτές ακρογιαλιές, άγρια βράχια και απόκρυφες σπηλιές αλλά και εξωτικές παραλίες. Και όλα αυτά μαζί σε ένα νησί που σας περιμένει μόνο και μόνο για να σας πιάσει από το χέρι και να σας οδηγήσει σε ένα ξεκίνημα ζωής πλημμυρισμένο από έντονα συναισθήματα απόλυτης ικανοποίησης και ερωτισμού.

Θα μπορέσετε να πείτε άραγε …….όχι;





Δείτε Ακόμη