• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στη Σκόπελο

Γαμήλιο ταξίδι στη Σκόπελο,

σ’  ένα νησί που το το χαρακτηρίζει το << πάντρεμα >> του βουνού και της θάλασσας και είναι ιδανικό ακόμη και για ζευγάρια με … διαφορετικά γούστα! Όσο για την διαμονή σας έχουν φροντίσει τα resorts και τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα να την κάνουν τόσο μοναδική ώστε να μην θέλετε να εγκαταλείψετε το νησί.

Θα περπατήσετε στα σοκάκια της Χώρας και θα συναντήσετε παραδοσιακά σπίτια, και πολλά πολλά σκαλοπάτια. Θα ανέβετε στο Κάστρο απ’ όπου και θα θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα, και θα κολυμπήσετε σε παραλίες πανέμορφες με καταπράσσινα νερά που δίνουν μια εξωτική πινελιά στο σκηνικό. Η Χώρα είναι χτισμένη αμφιθεατρικά κάτω απο την Ακρόπολη της Πεπάρηθος ( παλιά πόλη ) και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.

Θα επισκεφτείτε το Λαογραφικό μουσείο, το εκκλησάκι της Παναγίας του Πύργου, το εκκλησάκι των Αγίων Πάντων, το Μετέωρο του Αιγαίου με το εκκλησάκι του Άι Γιάννη και πολλά ακόμη μέρη που σας περιμένουν για να κάνουν το ταξίδι σας μια απόδραση σ’ έναν επίγειο παράδεισο.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο θα οδηγείτε σε δρόμους με πράσινο κάτι που θα κάνει την διαδρομή σας ευχάριστη και θα γεμίζει τα πνευμόνια σας με καθαρό αέρα κάτι που για κατοίκους των πόλεων είναι Θείο δώρο. Αν σας δεν σας αρέσει η μοναξιά κάντε το μπάνιο σας στην υπέροχη παραλία του Στάφυλλου η οποία μαζεύει πολύ κόσμο, και επισκεφτείτε τον Έλιο για να δοκιμάσετε παραδοσιακά φαγητά στα ταβερνάκια του όπως σκοπελίτικη πίτα και γλυκό αυγάτο.

Στην βόρεια πλευρά του νησιού βρίσκεται η Γλώσσα και το Λουτράκι το δεύτερο λιμάνι του νησιού όπου μπορείτε να πίνοντας τον καφέ σας και πάλι να απολαύσετε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα καθώς ο ήλιος θα βυθίζετε στα καταπράσινα νερά και θα σας θυμίζει πως η ομορφιά της φύσης βοηθά το ζευγάρι να χαλαρώνει να περνά ευχάριστα και να ξεχνά τα προβλήματα της καθημερινότητας έχοντας σαν στόχο το νέο του σπίτι να είναι το μικρό του καταφύγιο και η ζωή μέσα του όμορφη και ονειρεμένη.





Δείτε Ακόμη