• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικά για αθλητικό σώμα

Νυφικά για αθλητικό σώμα

Νυφικά για αθλητικό σώμα.

Το αντικείμενο της εργασίας μας, η ηλικία μας, η ψυχολογική μας κατάσταση, οι δραστηριότητές μας, τα χόμπι μας και πάνω απ΄όλα η προσωπικότητά μας σχετίζονται με τις ενδυματολογικές μας προτιμήσεις. Έτσι λοιπόν υπάρχουν γυναίκες που δίνουν μεγάλη έμφαση στο τι ρούχα θα φορέσουν καθημερινά δείχνοντας αδυναμία στα φορέματα κάθε στιλ που αναδεικνύουν την θηλυκότητά τους, ενώ υπάρχουν και άλλες που προτιμούν να κυκλοφορούν πάντα με παντελόνι και αθλητικές φόρμες μιας και έτσι αισθάνονται άνετα ή ακόμη και λόγο του ότι γυμνάζονται καθημερινά. Για αυτές τις κοπέλες λοιπόν είναι πιο δύσκολο να αποφασίσουν το πιο θα είναι το ιδανικό νυφικό για την …μεγάλη ημέρα μιας και τα βραδινά και αμπιγιέ φορέματα δεν έχουν φιλοξενηθεί ποτέ στη ντουλάπα τους.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γυναικών και έχετε αθλητικό σώμα και…πνεύμα, τότε μπορούμε μαζί να δούμε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Αν κάνετε κολύμπι και γενικότερα αν έχετε καλογυμνασμένους μύες στα μπράτσα και την πλάτη, ένα νυφικό με ντεκολτέ σε σχήμα V ή χαμόγελου θα σας κολακέψει ιδιαίτερα ενώ ένα νυφικό με δέσιμο στο λαιμό halter θα τονίσει τον καλογυμνασμένο κορμό σας και την πλάτη σας την οποία μπορεί να αφήνει ακάλυπτη. Αποφύγετε τα στράπλες νυφικά αν δεν έχετε συνηθίσει τα φορέματα γιατί πιθανόν να έχετε παραπάνω άγχος μέχρι να το συνηθίσετε. Μια άλλη λύση είναι το νυφικό με τιράντες αρκεί να μην χάνονται μέσα σε μεγάλους μύες.

Το κάτω μέρος του νυφικού θα πρέπει να συμπληρώνει το επάνω ώστε η συνολική εικόνα να είναι άψογη. Αν δηλαδή το επάνω μέρος του σώματός σας είναι μεγαλύτερο σε αναλογίες από το κάτω, τότε ένα νυφικό στιλ mermaid δεν θα σας κολάκευε τόσο. Όπως επίσης η πολύ εφαρμοστή φούστα δεν θα κολάκευε τις γυναίκες με πολύ γυμνασμένους μηρούς. Τα νυφικά στιλ empire και A-Line μπορεί να είναι ιδανική επιλογή ώστε να μην βρεθείτε ξαφνικά από το σπορ ντύσιμο με ένα νυφικό φόρεμα που θα περιορίζει τις κινήσεις σας και ίσως νιώσετε άβολα. Οι καλογυμνασμένες γάμπες πάλι θα μπορέσουν να εντυπωσιάσουν σε συνδυασμό με ένα μίνι νυφικό και ψηλοτάκουνη γόβα ενώ ένα νυφικό με διαφάνειες στο μπούστο θα ταίριαζε σε μια νύφη με γραμμωμένους κοιλιακούς και κατά συνέπεια επίπεδη κοιλιά.

Αγοράστε τα νυφικά σας παπούτσια αρκετό καιρό πριν το γάμο ώστε να μάθετε να περπατάτε πάνω σε ψηλά τακούνια αν δεν έχετε συνηθίσει, διαφορετικά ιδιαίτερα αν έχετε προγραμματίσει τον γάμο σας άνοιξη – καλοκαίρι, επιλέξτε θηλυκές μπαλαρίνες ή σαντάλια που σίγουρα θα νιώθετε άνετα.

Όσο και αν δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε το αθλητικό σώμα είναι ωραίο και με το κατάλληλο νυφικό μπορείτε να αναδείξετε να δυνατά του σημεία και να κλέψετε την παράσταση. Επισκεφτείτε οίκους νυφικών και αφήστε τους ειδικούς να σας συμβουλέψουν και να σας μεταμορφώσουν σε μια πραγματική θεά. Άλλωστε αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη για τους καλεσμένους σας και πάνω απ’ όλα για τον σύντροφό σας οι οποίοι θα δουν την κοπέλα που έχουν συνηθίσει ως τώρα να τη βλέπουν …πάντα με αθλητικό ντύσιμο να παρουσιάζεται μπροστά τους ντυμένη με ένα εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα που θα τονίζει την θηλυκότητά της και θα την κάνει πιο… γυναίκα από ποτέ!!!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 9.067 επισκέπτες !