• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Ποιος θα βοηθήσει στο να επιλέξετε νυφικό;

Ποιος θα βοηθήσει στο να επιλέξετε νυφικό;
Ποιος θα σας βοηθήσει στο να επιλέξετε το κατάλληλο νυφικό;
Είναι αλήθεια πως την ημέρα του γάμου πρωταγωνιστές δεν παύουν να είναι η νύφη και το νυφικό της φόρεμα. Για τον λόγο αυτό η επιλογή του πρέπει να γίνει προσεκτικά και σε συνάρτηση πάντα με την προσωπικότητα της κοπέλας που πρόκειται να το φορέσει ώστε να ζωντανέψει το δικό της όνειρο και όχι να ικανοποιήσει τα θέλω άλλων. Παρόλα αυτά είναι σίγουρο πως μια δεύτερη γνώμη είναι πάντα καλοδεχούμενη αρκεί βέβαια να είναι και από το κατάλληλο άτομο.
Έτσι λοιπόν όταν έρθει η ώρα για το ταξίδι στον ονειρεμένο κόσμο των νυφικών αποφασίστε και για το ποιος θα σας συνοδέψει, ακολουθώντας τις συμβουλές μας που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν:
  • Έχετε μαζί μας ένα δυο το πολύ άτομα. Θέλετε να σας βοηθήσουν και όχι να σας μπερδέψουν περισσότερο και να αυξήσουν το άγχος σας. Όσοι περισσότεροι σας περικυκλώνουν τόσες περισσότερες απόψεις θα διίστανται.
  • Επιλέξτε άτομα τα οποία εμπιστεύεστε και πιστεύετε πως θα σας πούν την αλήθεια.
  • Άν έχετε αδερφή είναι το πιο κατάλληλο άτομο για να σας συνοδέψει. Όσο και αν έχετε τις διαφορές σας και τα μικροκαυγαδάκια σας κάποιες φορές, να ξέρετε πως θα σας πεί την αλήθεια. Και θα σας ακολουθεί ώσπου να βρείτε τον οίκο που θα φιλοξενεί το νυφικό που θα ντύσει το όνειρό σας.
  • Η μητέρα σας είναι επίσης ένα άτομο που θα θέλει να δει την κόρη της ευτυχισμένη, λαμπερή και πανέμορφη. Θα σας πεί την αλήθεια όμως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, ιδιαίτερα αν είναι πιστή οπαδός της παράδοσης, να φέρει αντίρρηση σε ένα μίνι ή με διαφάνειες νυφικό ακόμη και σε ένα νυφικό που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη. Μεγάλη σκέψη στο αν θα την πάρετε μαζί χρειάζετε μόνο στην περίπτωση που δεν συμφωνεί με τον γάμο τόσο π.χ που γίνεται τόσο νωρίς ή δεν εγκρίνει για κάποιο λόγο τον γαμπρό. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι κακή επιλογή και θα σας χαλάσει την ημέρα αν πχ την ακούσετε να λέει…. αχ εγώ για άλλον περίμενα να δω το κοριτσάκι μου να ντύνεται νυφούλα, είσαι σίγουρη για αυτό που πας να κάνεις ακόμη δεν έζησες την ζωή σου κ.τ.λ.  Μπορεί να φαίνεται αστείο όμως δεν είναι λίγες και αυτές οι περιπτώσεις.
  • Η πεθερά μπορεί να είναι μια ακόμη επιλογή και ίσως θα πρέπει να σας συνοδέψει έστω μια φορά …έτσι για το έθιμο. Άν έχετε καλές σχέσεις και μπορείτε να εμπιστευτείτε την άποψή της τότε μπορείτε να της ζητήσετε να σας συνοδέψει. Άν πάλι είναι περίεργη και δεν τα πάτε ιδιαίτερα καλά, τότε βγάλτε την από τη λίστα και πάρτε την απλά μαζί σας στην … τελευταία πρόβα που δεν θα μπορεί να αλλάξει τίποτα.
  • Τέλος στην λίστα με τους υποψήφιους βοηθούς  στην επιλογή του νυφικού σας, δεν μπορεί να λείπει η καλύτερη φίλη ή φίλες σας. Άν είναι μια εκείνη με την οποία η φιλία σας έχει δοκιμαστεί και πιστεύετε πως η συμβουλή της πραγματικά θα σας βοηθήσει τότε δεν έχετε παρά να την καλέσετε και διασκεδάζοντας να περάσετε αξέχαστες ώρες ανάμεσα σε αμέτρητα νυφικά ώσπου να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Άν όμως είναι πολλές σκεφτείτε ώριμα και επιλέξτε την πιο καλόγουστη, ρομαντική και υπέρ του γάμου φίλη σας. Κακή σύμβουλος θα ήταν τόσο μια φίλη η οποία είναι κατά του γάμου και στην όψη του νυφικού παθαίνει …αναφυλαξία, όσο και μια φίλη η οποία θέλει τόσο πολύ να παντρευτεί ώστε ενώ εσείς θα περιμένετε να σας πει την γνώμη της εκείνει θα βρεί ευκαιρία να δοκιμάσει μαζί σας νυφικά και να ονειρεύεται το πότε θα έρθει η σειρά της…
 Μην ξεχνάτε πως η μέρα εκείνη σας ανήκει και η επιλογή του νυφικού σας πρέπει να είναι τέτοια ώστε όταν κοιταχτείτε ντυμένη με αυτό στον καθρέφτη να νιώσετε μια χαρά που θα πηγάζει απ’ την ψυχή σας. Μην βιαστείτε και μην σας επηρεάσει κανείς τόσο ώστε να μετανιώσετε τελευταία στιγμή για την επιλογή σας και να χαλάσει η ψυχολογία σας. Για όλες υπάρχει το ιδανικό νυφικό, στο χέρι σας είναι να το ανακαλύψετε!!!
Ποιος θα βοηθήσει στο να επιλέξετε νυφικό;

epilogi-nyfikou





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 10.534 επισκέπτες !