• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Το βερνίκι νυχιών που σου ταιριάζει

Το βερνίκι νυχιών που σου ταιριάζει

Το βερνίκι που σου ταιριάζει…

Ίσως κάποιες φορές να αποκλείουμε κάποιες αποχρώσεις βερνικιών πιστεύοντας πως δεν μας ταιριάζουν αν και στην πραγματικότητα θα μας άρεσε πολύ σε κάποιες σημαντικές στιγμές τις ζωής μας, όπως ο γάμος μας, να τις χρησιμοποιούσαμε για ένα τέλειο μανικιούρ. Η αλήθεια όμως είναι πως μπορούμε να απολαύσουμε όλα τα χρώματα αρκεί όμως να βρούμε την σωστή για εμάς απόχρωση.

Ο τόνος της επιδερμίδας μας, είναι εκείνος που … καθορίζει το τι μας κολακεύει περισσότερο. Έτσι αν το δέρμα μας είναι » σταρένιο ή πιο κίτρινο » τότε οι αποχρώσεις σε σοκολατί, μπεζ, πορτοκαλί ή κοραλλί στο βερνίκι μας ταιριάζουν γάντι, ενώ στην λευκή επιδερμίδα οι αποχρώσεις βερνικιού σε ροζ, βιολετί, σκούρο μπλε και φούξια είναι οι πιο κατάλληλες.

Να ξέρετε πως η μόδα της δεκαετίας του 80 με τα περλέ χρώματα ξαναγύρισε. Έτσι αν επιθυμείτε ένα μανικιούρ με extra γυαλάδα τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις περλέ αποχρώσεις που πραγματικά υπάρχουν σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και θα σας χαρίσουν λαμπερά και εντυπωσιακά νύχια.

Τώρα για την ημέρα του γάμου σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε την γνώμη της μανικιουρίστας σας η οποία όχι μόνο γνωρίζει την τελευταία λέξη της μόδας αλλά μπορεί με μια ματιά να σας καθοδηγήσει στην απόχρωση που θα κλέψει την παράσταση και θα εναρμονίζεται με το νυφικό σας φόρεμα και το όλο στιλ του γάμου σας.

Τέλος καλό θα ήταν πριν αγοράσετε ένα βερνίκι ή πριν βάψετε τα νύχια σας σε κάποιο ινστιτούτο να κάνετε πριν μια δοκιμή ώστε να είστε σίγουρες για την επιλογή σας. Η διαδικασία είναι απλή και ξεκινά με την εφαρμογή μιας γενναιόδωρης στρώσης βερνικιού σε ένα νύχι. Έπειτα απλώνετε ένα διάφανο βερνίκι που θα σταθεροποιήσει το χρώμα, θα το βοηθήσει να στεγνώσει γρηγορότερα και θα του δώσει γυαλάδα. Τότε θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το αν είναι το ιδανικό χρώμα για εσάς!!!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΟΜΟΡΦΙΑ
  • 8.973 επισκέπτες !