• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Φορέματα για πολιτικό γάμο

Φορέματα για πολιτικό γάμο

Φορέματα για πολιτικό γάμο:

Έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε με πολιτικό γάμο? Ας δούμε λοιπόν τι μπορείτε να φορέσετε ώστε να αισθάνεστε υπέροχα. Αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε τον πολιτικό γάμο και αργότερα τον θρησκευτικό, τότε δεν χρειάζεται να αγχωθείτε πολύ. Οι επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από την προσωπικότητά σας και φυσικά από το σώμα σας ( γιατί ακόμη και σε έναν γάμο στο δημαρχείο το ντύσιμό σας θα πρέπει να κρύβει τυχόν ατέλειες και να τονίζει τα … δυνατά σας σημεία ).

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα εντυπωσιακό μάξι φόρεμα σε έντονο χρώμα όπως μαύρο ή κόκκινο ή ακόμη και λευκό ώστε να ξεχωρίζετε, ένα πιο κλασσικό ταγιέρ ή κουστούμι ( ιδιαίτερα αν δεν είστε πολύ νεαρές ),

ένα σοφιστικέ μίντι φόρεμα που θα σας προσθέτει στιλ και τα τονίζει τις καλοσχηματισμένες γάμπες σας ή μπορείτε να κάνετε μια πιο trendy εμφάνιση με ένα τζιν παντελόνι συνδυασμένο με μια πιο εντυπωσιακή μπλούζα.

Αν όμως δεν επιθυμείτε μετά τον πολιτικό γάμο να ακολουθήσει γάμος σε εκκλησία, τότε το νυφικό θα ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή. Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται την στιγμή που θα δοκιμάσουν αμέτρητα νυφικά και θα βρουν εκείνο που θα τις κάνει να αισθανθούν την μαγεία που κρύβει μέσα του.

Στην περίπτωση βέβαια του γάμου σε δημαρχείο καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολύ φαρδιά στιλ ball-gown νυφικά και να επιλέξετε ανάμεσα σε τόσα άλλα που είναι εξίσου εντυπωσιακά και απελευθερώνουν την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας.

Ένα νυφικό σε στενή γραμμή και κοντό θα ήταν ότι πρέπει για νεαρές νυφούλες, ένα νυφικό με στενό κορσάζ και πιο φαρδιά φούστα μίνι ή μίντι ή ακόμη και ένα νυφικό στιλ baby doll. Μια ακόμη καλή επιλογή θα ήταν ένα νυφικό στιλ empire – αρχαιοελληνικό maxi
( μάλιστα αυτή θα ήταν μια καλή επιλογή και σε περίπτωση που στην κοιλίτσα σας υπάρχει ένας μικρός θησαυρός που δεν θέλετε να αποκαλυφθεί !!! ).

Γενικά όταν είστε σίγουρες πως θα υπάρξει μόνο ένας γάμος μην αφήνετε την ευκαιρία να ντυθείτε νυφούλες μιας και πραγματικά υπάρχουν τόσες μοναδικές δημιουργίες που θα είναι κρίμα μια από αυτές να μην ντύσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας. Η τελικά επιλογή βέβαια είναι δική σας, η μέρα αυτή θα είναι δική σας και ίσως είναι και η μοναδική φορά που η πρωταγωνίστρια δεν υπακούει σε ένα σενάριο αλλά το γράφει η ίδια.

Υποστηρίξτε λοιπόν το ντύσιμο που θα επιλέξετε, συνδυάστε το με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια, φορέστε το άρωμά σας και με ένα χαμόγελο που θα σας δώσει μεγαλύτερη λάμψη και απ’ το πιο πολύτιμο κόσμημα, απολαύστε τον δικό σας τέλειο γάμο!!!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 20.670 επισκέπτες !