• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι η ευκαιρία που σας προσφέρεται για να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας. Το να σχεδιάσετε λοιπόν ένα ρομαντικό δείπνο δεν θα πρέπει να αποτελεί για εσάς μια αγχωτική διαδικασία αλλά αντίθετα να είναι η αφορμή για να διασκεδάσετε και γιατί όχι να εντυπωσιάσετε το έτερον σας ήμισυ όχι τόσο με τις μαγειρικές σας γνώσεις όσο με την ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σκηνικό κατάλληλο με την περίσταση.

Ετοιμάστε … αφροδισιακά πιάτα με υλικά που αρέσουν και στους δύο και δώστε περισσότερη σημασία στο πως θα τα σερβίρετε παρά στο πόσο πολύπλοκη θα είναι η συνταγή που θα ακολουθήσετε. Βάλτε τα δυνατά σας στην διακόσμηση ώστε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Ο σωστός φωτισμός, η κατάλληλη μουσική, ένα καλό σερβίτσιο, ένα λευκό τραπεζομάντηλο, αρωματικά κεριά, λουλούδια και ένα καλό κρασί είναι αρκετά για να δώσουν μια πινελιά πάθους στο δείπνο σας.

Η παρουσία σας είναι ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι για την βραδιά. Φανταστείτε να έχετε κουραστεί με τις ετοιμασίες και να παρουσιάσετε ένα δείπνο καταπληκτικό όμως η εξωτερική σας εμφάνιση να παραπέμπει σε μια κουρασμένη νοικοκυρά που περιμένει πως και πως να γευματίσουν για να πλύνει τα πιάτα και να κοιμηθεί….

Μόλις λοιπόν είναι όλα έτοιμα, κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο οποίο θα έχετε προσθέσει αιθέρια έλαια που τονώνουν τη διάθεση, απλώστε μια ενυδατική κρέμα στο σώμα σας και το πρόσωπό σας, κάντε ένα ωραίο μακιγιάζ και ντυθείτε με τα ρούχα που θα φορούσατε σε μια επίσημη βραδινή σας έξοδο.

Το σημαντικό για ένα ρομαντικό δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι να απολαύσετε ο ένας την συντροφιά του άλλου, να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να δείξετε την αγάπη που νιώθετε χωρίς καταναγκασμούς…





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 9.839 επισκέπτες !