• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Έγκυος νύφη, γάμος άψογος.

Νύφη έγκυος;

Γάμος με εγκυμοσύνη σε αρχικό ή ακόμη και σε προχωρημένο στάδιο, είναι κάτι που το βλέπουμε πολύ συχνά στις μέρες μας. Πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν πως είναι κατά του γάμου, όμως με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν γνώμη και παντρεύονται. Άλλοι πάλι μαθαίνουν το ευχάριστο νέο ενώ έχουν ήδη ορίσει ημερομηνία. Όπως και νά’χει η εγκυμοσύνη είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός που ίσως όμως προκαλέσει άγχος στην νύφη, για το πόσο θα φαίνεται η κοιλιά, αν θα βρεί νυφικό, αν θα αντέξει την κούραση, ποιά θα είναι η στάση του κόσμου, η αντίδραση του ιερέα κ.τ.λ.

STOP ! Δείτε το θέμα από την θετική του πλευρά.

Καταρχήν σας δίνεται η δυνατότητα μέσα απ’την ιστοσελίδα μας να οργανώσετε το γάμο σας απο την άνεση του σπιτιού σας, επιλέγοντας από τις επιχειρήσεις που προβάλλονται εκείνες που σας ενδιαφέρουν και κλείνοντας συγκεκριμένα ραντεβού, αποφεύγοντας έτσι όχι μόνο το συνεχές άδειασμα του …ρεζερβουάρ, αλλά και τις άσκοπες μετακινήσεις και την ατελείωτη ταλαιπωρία που επιβαρύνουν τόσο εσάς όσο και το μωρό σας.

Ακόμη ζητήστε από άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου που φυσικά να εμπιστεύεστε, να σας βοηθήσουν στην οργάνωση του γάμου σας, ώστε πρώτον να αποφύγετε το πολύ τρέξιμο, και δεύτερον να εξοικονομήσετε χρόνο τον οποίο καλά θα κάνετε να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας. Άλλωστε πιστεύω πως από τα θετικά στοιχεία της εγκυμοσύνης είναι ότι οι άνθρωποι που αγαπούν την μέλλουσα μαμά, την προσέχουν σαν … τα μάτια τους και θέλουν να την φροντίζουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία…

Σχετικά με το αν θα φαίνεται ή όχι η κοιλιά και το τι θα πει ο κόσμος ή ο ιερέας μην αγχώνεστε. Να σας ενδιαφέρει η γνώμη μόνο εκείνων που σας κάνουν ευτυχισμένη. Και εκείνοι σίγουρα θα είναι χαρούμενοι που σύντομα θα γνωρίσουν την φατσούλα που κρύβεται σ’αυτή την στρογγυλή κοιλίτσα. Όσο για τον ιερέα το μόνο που ίσως κάνει είναι να ευλογήσει το αγέννητο βρέφος ώστε να έχετε καλή εγκυμοσύνη και να γεννηθεί γερό. Η έκτρωση είναι έγκλημα όχι η εγκυμοσύνη πρίν το γάμο.

Μήν αγχώνεστε καθόλου για το νυφικό. Σίγουρα θα βρείτε το πιό όμορφο και στα μέτρα σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε παραπάνω πρόβες γιατί το σώμα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μετά το πρώτο 3μηνο αλλάζει. Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες η αλλαγή γίνεται με γοργούς ρυθμούς. Όμως η εμπειρία των υπευθύνων στους οίκους νυφικών, θα αντιμετωπίσει την όποια δυσκολία και το αποτέλεσμα θα είναι θαυμάσιο.

Δώστε λίγη προσοχή στα παπούτσια, γιατί τα πόδια της εγκύου πρήζονται και με την ορθοστασία ακόμη περισσότερο. Ενημερώστε το κατάστημα απ” όπου θα αγοράσετε τα νυφικά παπούτσια για την κατάστασή σας ώστε να σας προτείνουν αναπαυτικά σχέδια όχι λιγότερο κομψά, και στο σωστό νούμερο. Άν μάλιστα την ημέρα του γάμου σας θα είστε από 4 μηνών και πάνω καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ψηλά τακούνια. Στην εγκυμοσύνη αλλάζει το κέντρο βάρους του σώματος με αποτέλεσμα πολλές φορές να παρουσιάζεται αστάθεια και να υπάρχει κίνδυνος πτώσης και τραυματισμού, ιδιαίτερα αν έχει προηγηθεί και ψυχολογική και σωματική κόπωση.

Στην δεξίωση μετά την γαμήλια τελετή, καλό θα ήταν να μήν πιείτε πολύ, να μήν χορέψετε πολύ έντονα και γενικά να μήν κουραστείτε πολύ. Δέν χρειάζεται να χαιρετήσετε ξανά τους όλους τους καλεσμένους και να υποστείτε για δεύτερη φορά την ίδια κούραση. Σ” ότι αφορά το φαγητό τώρα, άν στο μενού της δεξίωσης εμπεριέχονται ωμά πιάτα ( όπως σούσι και πράσσινες σαλάτες ) αφήστε τους άλλους να τα γευτούν και εσείς προτιμήστε κάτι καλοψημένο μιάς και η κατάστασή σας απαιτεί προσοχή τόσο στο ψήσιμο όσο και στο πλύσιμο των λαχανικών.

Δείξτε λοιπόν την απαιτούμενη προσοχή και χαρείτε τον γάμο σας. Ζήστε την στιγμή. Τι καλύτερο απο το να ξέρετε ότι το πρώτο σας παιδί θα είναι στο γάμο σας το καλύτερα προστατευόμενο παρανυφάκι σας ; Η εγκυμοσύνη είναι ευλογία. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τους όποιους ενδιασμούς και οργανώστε τον γάμο σας χωρίς άγχος. Άλλωστε οι ορμόνες στο γυναικείο σώμα την περίοδο της εγκυμοσύνης παίζουν περίεργα παιχνίδια και δίνουν στο πρόσωπο μια ομορφιά και λάμψη που θα’ταν κρίμα να μην την φυλακίσετε στο γαμήλιο άλμπουμ σας…

Δείτε Ακόμη

  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 17.048 επισκέπτες !