• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νύχτα γάμου

Νύχτα γάμου

Νύχτα γάμου. Πάντα ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για τους νεόνυμφους. Πριν πολλά χρόνια οι μητέρες και γιαγιάδες, φρόντιζαν ώστε τα νέα κορίτσια να μάθουν τα μυστικά ώστε αυτή την νύχτα που θα δίνονταν ολοκληρωτικά στον άνδρα τους να είναι συγκλονιστική. Βέβαια στις μέρες μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο μιας και σπάνια πια τα ζευγάρια δεν έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις πριν τον γάμο.

Όπως και να’ χει όμως δεν παύει να’ ναι η πρώτη νύχτα που το ζευγάρι έχει ενωθεί σε μια σάρκα μια ψυχή με την ευλογία του Θεού. Έτσι αυτή η νύχτα θα πρέπει να είναι ξεχωριστή.Περισσότερος ρομαντισμός, περισσότερο συναίσθημα, περισσότερη τρυφερότητα. Με μια νύφη που αποχωρίζεται το παραμυθένιο νυφικό της και την θέση του παίρνουν άλλοτε << ζουζουνιάρικα >> και άλλοτε πολύ σέξι εσώρουχα και νυχτικά που κόβουν την ανάσα και οδηγούν σε μια νύχτα ατελείωτου πάθους.

Μετά όμως; Την επόμενη νύχτα; Καθώς περνούν οι μέρες τι γίνετε; Μήπως αλλάζουν ξαφνικά όλα; Μήπως την θέση της άκρως ερωτικής γυναίκας την παίρνει μια άλλη που έχει βάλει βαθιά στις φλέβες της τον ρόλο της καλής μαγείρισσας, της τέλειας νοικοκυράς, της άψογης μάνας και το πάθος πάει περίπατο; Δεν θέλω να πω πως ο άνδρας είναι ο τέλειος απλά λένε και συμφωνώ πως σε έναν γάμο ο άνδρας είναι το κεφάλι μα η γυναίκα ο λαιμός που στρίβει το κεφάλι στην κατεύθυνση που επιθυμεί.

Έτσι λοιπόν κυρίες μου, φροντίστε για να έχει διάρκεια ο γάμος σας ( γιατί τίποτε μην θεωρείτε δεδομένο όσο δύσκολα παντρεύεσαι τόσο εύκολα μπορεί να χωρίσεις…) όλες οι νύχτες ή έστω οι περισσότερες να’ ναι σαν την πρώτη και δεν θα χάσετε. Για να το πετύχετε αυτό καταρχήν φροντίστε την εικόνα σας. Ξεχάστε τα αχτένιστα και άλουστα μαλλιά και το ατημέλητο ντύσιμο ακόμη και την ώρα που κάνετε τις δουλειές του σπιτιού. Ναι σίγουρα μετά τον γάμο θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας θα είναι μεγαλύτερες, αυτό όμως δεν θα πρέπει να γίνει η αιτία ώστε να αφήσετε στην άκρη τον εαυτό σας. Αντί αυτού θα μπορούσατε να φοράτε άνετες μα κομψές φόρμες και τα μαλλιά σας να’ ναι πάντα φρεσκολουσμένα και πιασμένα μια αλογουρά ώστε να μην σας εμποδίζουν.

Σ’ ότι αφορά τον ύπνο μην αποχωριστείτε τα σέξι σατέν νυχτικά σας και την θέση τους πάρουν βαμβακερές πιτζάμες που θα δώσουν την αίσθηση στον σύζυγό σας ότι κοιμάται με την γιαγιά του!!! Γενικά κάντε ότι κάνατε και πριν τον γάμο. Αν βγαίνατε συχνά κάντε το και τώρα. Αν πηγαίνατε κομμωτήριο κάντε το και τώρα. Αν πηγαίνατε σε αισθητικό κάντε το και τώρα. Αν πηγαίνατε στο γυμναστήριο πόσο μάλιστα τώρα θα πρέπει να πάτε για να ξεφύγετε και να είστε πάντα σε φόρμα. Βγείτε και διασκεδάστε και να είστε σίγουρες πως στον άνδρα που συνοδεύει μια καλοφτιαγμένη και ελκυστική γυναίκα πάντα ανεβαίνει το ηθικό του και είναι περήφανος.

Ετοιμάστε ρομαντικά δείπνα συχνά πυκνά δημιουργώντας ατμόσφαιρα. Ξέρετε… κεράκια, χαμηλά φώτα, φαγητό φτιαγμένο απ’ τα χεράκια σας ( κάτι καινούριο κάθε φορά ), και φυσικά καλό κρασί. Κουβεντούλα και λόγια τρυφερά που θα θυμίζουν πόσο ερωτευμένοι είστε. Αφήστε τον σύντροφό σας να ανακαλύπτει σιγά σιγά τις ομορφιές της ψυχής σας ώστε κάθε μέρα να σας ερωτεύεται και πιο πολύ.

Μην ξεχνάτε πως ο γάμος ενώνει. Είναι στο χέρι σας αυτό το δέσιμο να κρατηθεί ζωντανό και όλες οι νύχτες σας να’ ναι σαν την πρώτη ή ίσως ακόμη καλύτερες γιατί με τον καιρό ο έρωτας συνυπάρχει με την αγάπη και η αληθινή αγάπη κάνει τα πάντα να φαίνονται μαγικά. Μακάρι και εσείς να είστε απ’ τα ζευγάρια που η αγάπη τους νικά την φθορά που έρχεται με το χρόνο και γερνούν μαζί πάντα ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και ερωτευμένοι κουβαλώντας αμέτρητες τρυφερές αναμνήσεις.

Δείτε Ακόμη

  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 11.729 επισκέπτες !