• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google Plus
  • Youtube

Σαμπάνια για την γαμήλια δεξίωση

Γαμήλια δεξίωση χωρίς σαμπάνια γίνεται;

Φυσικά και όχι….

Το μυστήριο του γάμου τελείωσε και ακολουθεί το γλέντι , η ώρα που όλοι ξεφαντώνουν και συμμετέχουν στη χαρά του ζευγαριού. Έτσι λοιπόν φτάνει και η σειρά της σαμπάνιας η οποία θα πρέπει να σερβίρεται δροσερή , ποτέ παγωμένη . Η ιδανική θερμοκρασία για να την απολαύσει κανείς είναι 8-10 βαθμούς Κελσίου.

Έχει επικρατήσει ότι όσο μικρότερος είναι ο θόρυβος και ο αφρός όταν ανοίγει ένα μπουκάλι σαμπάνιας τόσο πιο απολαυστική είναι η σαμπάνια στο ποτήρι.Γι΄αυτό οφείλουμε να ανοίγουμε τη φιάλη σιγά σιγά, με κυκλικές κινήσεις έως ότου αφαιρεθεί εντελώς ο φελλός της.

Γεμίζοντας με σαμπάνια το κατάλληλο ποτήρι ,λίγο πιο πάνω από τη μέση, ποτέ ως επάνω, βοηθάμε τις φυσαλίδες να προχωρήσουν και αναδείξουν το άρωμα της .Εις υγείαν σας!!









  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 10.452 επισκέπτες !