• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Σαμπάνια για την γαμήλια δεξίωση

Γαμήλια δεξίωση χωρίς σαμπάνια γίνεται;

Φυσικά και όχι….

Το μυστήριο του γάμου τελείωσε και ακολουθεί το γλέντι , η ώρα που όλοι ξεφαντώνουν και συμμετέχουν στη χαρά του ζευγαριού. Έτσι λοιπόν φτάνει και η σειρά της σαμπάνιας η οποία θα πρέπει να σερβίρεται δροσερή , ποτέ παγωμένη . Η ιδανική θερμοκρασία για να την απολαύσει κανείς είναι 8-10 βαθμούς Κελσίου.

Έχει επικρατήσει ότι όσο μικρότερος είναι ο θόρυβος και ο αφρός όταν ανοίγει ένα μπουκάλι σαμπάνιας τόσο πιο απολαυστική είναι η σαμπάνια στο ποτήρι.Γι΄αυτό οφείλουμε να ανοίγουμε τη φιάλη σιγά σιγά, με κυκλικές κινήσεις έως ότου αφαιρεθεί εντελώς ο φελλός της.

Γεμίζοντας με σαμπάνια το κατάλληλο ποτήρι ,λίγο πιο πάνω από τη μέση, ποτέ ως επάνω, βοηθάμε τις φυσαλίδες να προχωρήσουν και αναδείξουν το άρωμα της .Εις υγείαν σας!!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 10.699 επισκέπτες !