• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Έθιμο γάμου στην Ινδία

Έθιμο γάμου στην Ινδία.

Ο γάμος είναι το μυστήριο εκείνο το οποίο ενώνει δύο ανθρώπους για πάντα, για αυτό άλλωστε θεωρείτε μέγα μυστήριο. Τα έθιμα γύρω από τον γάμο λοιπόν είναι πολλά. Άλλα απλά, άλλα ασυνήθιστα, άλλα περίεργα και άλλα θα μπορούσαμε να πούμε εξωπραγματικά και διαφοροποιούνται από τόπο σε τόπο.
Στην μακρινή Ανατολή λοιπόν και συγκεκριμένα στην Ινδία, όσες γυναίκες γεννήθηκαν όταν ο Άρης και ο Κρόνος ήταν κάτω από τον έβδομο οίκο ( Ο έβδομος οίκος αντιστοιχεί συμβολικά στο 7ο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο κυρίαρχος είναι η Αφροδίτη. Είναι ο οίκος που αντιπροσωπεύει το εμείς και κατά συνέπεια τον γάμο, τις μόνιμες σχέσεις (προσωπικές η επαγγελματικές) και τις συνεργασίες ), αποκαλούνται Mangliks και θεωρούνται από όλους καταραμένες.

Η κατάρα λοιπόν που κουβαλάνε είναι πως ο άντρας που θα παντρευτούν θα πεθάνει πολύ νέος και σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ένωσή τους. Για τον λόγο αυτό οι κοπέλες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ξέρετε τι είναι αναγκασμένες σύμφωνα με το έθιμο να κάνουν; Παντρεύονται ένα δέντρο. Ναι ναι καλά ακούσατε!!!! Παντρεύονται με ένα δέντρο, και μετά το τέλος του μυστηρίου το κόβουν και έτσι θεωρείται πως με την καταστροφή του εξαφανίζεται και η κατάρα. Μετά από αυτό είναι έτοιμες για να παντρευτούν τον άντρα των ονείρων τους. Ευτυχώς που στην χώρα μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μας φτάνουν οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες……ας μην κόβουμε τα δεντράκια και στους γάμους!!!!!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΕΘΙΜΑ
  • 15.238 επισκέπτες !