• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γάμος στα 30+

Γάμος στα 30+
Μήπως ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που μόλις ξεπέρασαν τα 30 και νομίζουν πως αργά ή γρήγορα θα…μείνουν στο ράφι;
Να ξέρετε λοιπόν πως το … ή μικρός  μικρός  παντρέψου ή μικρός καλογερέψου  έχει μπει βαθιά στο χρονοντούλαπο του παρελθόντος και την θέση του έχει πάρει το … παντρέψου όταν αισθανθείς έτοιμη και πιστέψεις πως δίπλα σου έχεις εκείνον που θα μπορέσεις μαζί του να μοιραστείς και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.
Ας δούμε μερικούς λόγους λοιπόν για τους οποίους η 30+ έχουν περισσότερες πιθανότητες να αρέσουν στους άντρες που η λέξη γάμος δεν τους φέρνει πονοκέφαλο:
Οι νεαρές γυναίκες και βέβαια διαθέτουν ( οι περισσότερες τουλάχιστον ) πιο τέλειες αναλογίες, σκέρτσο και νάζι, απεριόριστο χρόνο για βόλτες,  διάθεση πειραματισμού, ενθουσιασμό και τρέλα αλλά ταυτόχρονα ανωριμότητα, αφέλεια, ασκούν πίεση και …της ζήλιας τα καμώματα καμιά φορά ξεπερνούν τα όρια του συντρόφου τους.
Αντίθετα οι γυναίκες μετά τα 30 είναι πιο συνειδητοποιημένες και ξέρουν πολύ καλά το τι ζητούν από μια σχέση. Η γοητεία τους σε συνδυασμό με την διεκδίκηση των θέλω τους παίρνοντας πρωτοβουλίες τις κάνει πιο ερωτικές,  ενώ λόγο του ότι έχουν πια αποκτήσει έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο, έχουν χόμπι, φίλους και υποχρεώσεις, δεν καταπιέζουν τον άνθρωπο που είναι μαζί αφήνοντάς του ένα μεγάλο ποσοστό ελευθερίας κινήσεων που σίγουρα τον ευχαριστεί,  δίνοντας έτσι μπόνους στην διάρκεια της σχέσης.
Οι γυναίκες μετά τα 30 γίνονται λιγότερο κουραστικές μιας και αναζητούν πια μια επικοινωνία κατά την οποία τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Από την άλλη ξέρουν να δείχνουν στον άλλον πως τον θέλουν,  ξεκάθαρα χωρίς αναστολές και χωρίς παιχνιδάκια που και κουράζουν κάποια στιγμή και δεν είναι σίγουρο πως η σκηνοθεσία τους έχει πιάσει τον σφυγμό του αποδέκτη με αποτέλεσμα ο δεύτερος πολλές φορές να εξαφανίζεται απρόσμενα …
Τις γυναίκες μετά τα 30 δεν τις ενδιαφέρει το τι ζώδιο θα είναι ο άντρας με τον οποίο θα κάνουν δεσμό και ούτε σκοπεύουν να ρωτήσουν τ” άστρα για το αν θα προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω μαζί του. Δεν τις νοιάζει αν δεν ακούν την ίδια μουσική ούτε αν δεν είναι οπαδοί της ίδιας ομάδας. Εκείνο που τις ενδιαφέρει είναι οι στόχοι του και η φιλοσοφία που έχει για την ζωή και κατά συνέπεια για την οικογένεια.
Άρα λοιπόν μην νομίζετε πως όταν ένας άντρας αρχίσει να ακούει από μακριά το καμπανάκι της οικογενειακής θαλπωρής δεν θα εκτιμήσει τα πλεονεκτήματα μιας 30+ γυναίκας. Αν δεν του αρέσει το πως δεν θα έχει μια γυναίκα μόνιμα γαντζωμένη στο μπράτσο του που δεν θα μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εκείνη και αν το κάνει θα συνοδεύεται από γκρίνια, οι ξεκάθαρες κουβέντες, οι συνειδητοποιημένες κινήσεις, η έλλειψη αναστολών και ο δυναμικός χαρακτήρας μιας 30+ τότε σημαίνει πως ο ίδιος δεν είναι τόσο ώριμος ακόμη για μια σοβαρή σχέση που ίσως οδηγήσει σε γάμο.
Αφήστε λοιπόν τα ράφια για τα βιβλία και τα είδη διακόσμησης και να ξέρετε πως κάπου δίπλα σας υπάρχει εκείνος που θα σας εκτιμήσει και θα θελήσει να μοιραστείτε μαζί όλα εκείνα τα οποία θα ανοίξουν τον δρόμο για έναν ευτυχισμένο γάμο στηριγμένο σε βάσεις που αποκλείεται να πέσουν αν εσείς δεν αποφασίσετε να τις γκρεμίσετε με τα χεράκια σας…




Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΧΕΣΕΙΣ
  • 8.699 επισκέπτες !