• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στην Πάρο

Γαμήλιο ταξίδι στην Πάρο

Γαμήλιο ταξίδι στην Πάρο με μια απέραντη ομορφιά σμιλεμένη σε μάρμαρο. Ένα νησί των Κυκλάδων με πολλά αξιοθέατα, οικισμούς, παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία, καλό φαγητό και τόση θέα που γαληνεύει την ψυχή του κάθε επισκέπτη ο οποίος πάντα φεύγοντας της δίνει μια θέση στην καρδιά του.

Αν θέλετε και ο δικός σας μήνας του μέλιτος να έχει το χρώμα μιας απέραντης θάλασσας, κυκλαδίτικο άρωμα, ρομαντική ατμόσφαιρα και πολύ μαγεία, ετοιμαστείτε για την Πάρο και σίγουρα θα ενθουσιαστείτε. Το Κάστρο της Παροικιάς και η βόλτα στην συνοικία του θα σας γεμίσει με όμορφες εικόνες οι οποίες θα περιλαμβάνουν και ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα. Θα δείτε την Εκατονταπυλιανή, το τρίτο χριστιανικό παλαιό μνημείο στην Ελλάδα, όπου θα ξεχωρίσετε το κιβώριο, το Σύνθρονο, το βαπτιστήριο του 4ου αιώνα και τον γλυπτό διάκοσμο. Θα επισκεφτείτε το ενετικό κάστρο της Νάουσας, έργο της δυναστείας των Σομμαρίπα και τον οικισμό της που θα σας μαγνητίσει καθώς συνδυάζει την μοναδική γοητεία ενός λιμανιού των Κυκλάδων με την ομορφιά ενός θέρετρου.

Θα γνωρίσετε την Παροικιά, θα κάνετε τις βόλτες σας στις Λεύκες με φόντο μύλους και λιοτρίβια, χτισμένες αμφιθεατρικά στην χώρα της Πάρου. Θα περάσετε από το χωριό του Προδρόμου με σοκάκια και κάτασπρα σπίτια με γαλάζιες λεπτομέρειες, το γειτονικό χωριό της Μάρπησσας με παλιές εκκλησίες και μια μαγευτική διαδρομή που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου με ανεπανάληπτη θέα.

Αμέτρητες παραλίες όπως το Μικρό και Μεγάλο Πιπέρι, οι Λίμνες, οι Κολυμπήθρες, Σάντα Μαρία, Λογαράς, Πούντα, Νέα Χρυσή Ακτή – ιδανική για θαλάσσια σπορ και πολλές ακόμη που θα σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς. Μάλιστα στην παραλία » Καλόγερος » πίσω από την παραλία του Μώλου, θα μπορέσετε να κάνετε και μάσκα ομορφιάς σώματος με κομμάτια αργίλου τα οποία θα αφαιρέσετε από τα βράχια!

Και αυτά είναι μόνο μια σταγόνα βροχής στον ωκεανό μπροστά σε αυτά που θα συναντήσετε. Η Πάρος και φυσικά η Αντίπαρος με τα κρυστάλλινα νερά, τις δαντελωτές παραλίες στρωμένες με λευκή άμμο, το Σπήλαιο με τα 411 σκαλοπάτια που οδηγούν σ’ έναν κόσμο φανταστικό με σταλακτίτες και σταλαγμίτες, σας περιμένουν για να σας δώσουν όσα περισσότερα μπορούν ώστε να κάνουν το γαμήλιο ταξίδι σας αξέχαστο. Από εσάς εξαρτάται αν θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά τους…..





Δείτε Ακόμη