• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στις Σευχέλλες

Γαμήλιο ταξίδι στις Σευχέλλες

Photo Credit: www.turism.bzi.ro

 

Γαμήλιο ταξίδι στις Σεϋχέλλες, ένα σύμπλεγμα από 115 πανέμορφα κοραλλιογενή νησιά, τα οποία είναι χωρισμένα σε 3 κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν τα νησιά που περιλαμβάνει ο εσωτερικός κύκλος, στην βόρεια πλευρά με κεντρικό νησί το Mahe, και αποτελούνται από γρανιτώδη πετρώματα. Οι δυο άλλες κατηγορίες αποτελούνται από αμμώδη κοραλλιογενή νησιά καλυμμένα με αμέτρητα φοινικόδεντρα, και τα πιο μακρινά από ασβεστόλιθο. Η μετάβαση από νησί σε νησί μπορεί να γίνει με ελικόπτερο, αεροπλάνο ή φέρι και αξίζει να επισκεφτείτε όσα περισσότερα μπορείτε.

3 από αυτά ξεχωρίζουν και αξίζει να τα επισκεφτείτε. Είναι το Mahe με μουσείο φυσικής ιστορίας, εθνικό μουσείο, βοτανικούς κήπους, εθνικό θαλάσσιο πάρκο αλλά και ένα χωριό χειροτεχνίας που θα σας εντυπωσιάσει.

Το Desroches, το οποίο ανήκει στο συγκρότημα των νήσων Amirates και μπορείτε να πάτε με αεροπλάνο από το Mahe. Το Desroches περιβάλλεται από 14 χιλιόμετρα παραλιών ονειρεμένων που θα σας φιλοξενήσουν όποια αποχή και αν πάτε μιας και η θερμοκρασία όλο τον χρόνο κυμαίνεται από 24- 30 βαθμούς C. Το θέρετρο παρέχει 20 σουίτες χτισμένες βάση της κρεολικής αρχιτεκτονικής, και θα σας φιλοξενήσουν για ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι ο ύπνος θα φαντάζει ανιαρός μπροστά στην τόση ομορφιά που θα υπάρχει τριγύρω σας…

Τελευταίο και καλύτερο το Praslin, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Σεϋχελλών, το οποίο φημίζεται για το φοινικόδασος Vallee de Mai που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Εκεί στο Vallee de Mai αναπτύσσεται ένα είδος καρύδας πολύ γνωστή ως Coco de mer πάνω σε φοινικόδεντρα που η ηλικία τους ξεπερνά τα 200 χρόνια. Εντυπωσιακές παραλίες συνθέτουν την εικόνα του Praslin και ανάμεσά τους η ομορφότερη ίσως του κόσμου η Anse Lazio. Αν σας αρέσει το γκολφ, τα τυχερά παιχνίδια, αν σας αρέσει η φύση και η εξερεύνηση ή αν θέλετε να επωφεληθείτε από την μοναδική κρεολική φιλοξενία στα μοναδικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τότε το νησί Praslin είναι ιδανικό για να σας τα προσφέρει όλα γενναιόδωρα.

Πολύ κοντά στο Praslin βρίσκονται τα εξωτικά νησιά Cousine, La Dique, Curieuse, ST Pierre κ.α που πραγματικά είναι ιδανικά για να ομορφύνουν το ταξίδι σας χαρίζοντάς σας τοπία εξωτικά και βγαλμένα από έναν φανταστικό κόσμο που έχει να επιδείξει μόνο μαγικές εικόνες.

Κάντε ένα φρεσκάρισμα στα Αγγλικά ή Γαλλικά σας, ετοιμάστε την βαλίτσα σας με τα απαραίτητα, πάρτε τον σύντροφό σας και μπείτε στο αεροπλάνο με προορισμό τις Σεϋχέλλες, για να ζήσετε ένα γαμήλιο ταξίδι που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας…





Δείτε Ακόμη