• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στο Ντουμπάι

 

Γαμήλιο ταξίδι στο Ντουμπάι,

ή μάλλον ένα ταξίδι σε έναν άλλο πλανήτη, σε μια άλλη πραγματικότητα σε έναν κόσμο μαγικό.

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σαφάρι στην απέραντη έρημο και να γευματίσετε σε μια υπέροχη όαση παρέα με τους Βεδουίνους χορεύοντας ασταμάτητα. Θα γνωρίσετε στο Ντουμπάι τα souks, την jumeira, το Wild Widi Park και πολλά πολλά άλλα και θα φωτογραφηθείτε με φόντο τα επιβλητικά κτήρια. Θα επισκεφτείτε το ξενοδοχείο του φοίνικα ή αλλιώς Ατλαντίς, στο οποίο και θα θαυμάσετε ένα πελώριο ενυδρείο με χιλιάδες είδη ψαριών, ανάμεσά τους και καρχαρίες.

Θα απολαύσετε το μπάνιο σας σε απίστευτες παραλίες όπου τα πεντακάθαρα νερά ακόμη και ο ήλιος τα ζηλεύει και δεν φεύγει από κοντά τους με αποτέλεσμα να είναι πάντα τόσο ζεστά! Θα επισκεφτείτε εμπορικά καταστήματα απ’ όπου θα κάνετε τα ψώνια σας και θα απολαύσετε τον καφέ σας συντροφιά με ανθρώπους που ξέρουν να χαμογελούν και βλέπουν την ζωή πάντα θετικά.

Τα μάτια σας θα χορτάσουν πλούτο. Χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη, συντριβάνια, ενυδρεία, καταρράκτες… Δεν λέμε τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα αξίζει να τα ανακαλύψετε μόνοι σας . Να θυμάστε πως το ταξίδι αυτό θα είναι ταξίδι ζωής σ΄έναν τόπο που χαρίζει απλόχερα στους επισκέπτες ανεπανάληπτες στιγμές.





Δείτε Ακόμη