• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στο Πουκέτ

Γαμήλιο ταξίδι στο Πουκέτ

Photo Credit: www.amaryllistour.ro

 

Γαμήλιο ταξίδι στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, γνωστό σε όλο τον κόσμο για τις εξωτικές και αμμουδερές παραλίες του, αλλά και για τη νυχτερινή ζωή που εξασφαλίζει στους επισκέπτες του. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης που βρέχεται από την θάλασσα του Andaman και γύρω του ξεφυτρώνουν πολλά μικρά νησάκια.

Θα σας υποδεχτεί σε μια καταπράσινη αγκαλιά από πλούσια δάση με μπαμπού και φοινικόδεντρα και έπειτα θα σας αφήσει να βουτήξετε στα πεντακάθαρα ζεστά νερά του και να ταξιδέψετε σε έναν κοραλλιογενή βυθό που πραγματικά δεν θα βρίσκετε λόγια να περιγράψετε την ομορφιά του. Με παροχές που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα, φιλόξενο πληθυσμό, αμέτρητες μαγικές εικόνες και ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα, θα κάνει το γαμήλιο ταξίδι σας θεϊκό.

Θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε την διασημότερη παραλία του νησιού Πάτονγκ με τα κρυστάλλινα νερά της, το Wat Chalong που είναι ο πιο γνωστός ναός στο Πουκέτ με ύψος που φτάνει τα 62 μέτρα, τα παραδοσιακά κτίρια με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική στην παλιά πόλη, τον λόφο των τριών παραλιών ( πρόκειται για το σημείο που έχει θέα σε 3 παραλίες, τις Κατά Νόι, Κατά Γιάι και Καρόν ) με εντυπωσιακή θέα, στο ακρωτήριο Phanwa το ενυδρείο του Πουκέτ που θα σας αφήσει άφωνους, καθώς και τον ζωολογικό του κήπο κοντά στον κόλπο Chalong, πλούσιο σε αφρικανικά και ασιατικά πουλιά και θηλαστικά.

Εννοείται πως θα γνωρίσετε τα γειτονικά κοραλλιογενή νησάκια Πι – Πι, με τις εξωτικές τους παραλίες, τα πεντακάθαρα νερά τους και το Σπήλαιο των Βίκινγκς με τα εντυπωσιακά σχέδια στα τοιχώματά του και τις εκατοντάδες φωλιές χελιδονιών που έχουν εγκατασταθεί στις οροφές.

Ετοιμαστείτε και ταξιδέψτε στο Πουκέτ γιατί σας αξίζει να χαλαρώσετε μετά τον γάμο σας σε έναν επίγειο παράδεισο που υπάρχει για να τον απολαύσετε και να σας χαρίσει ένα μοναδικό γαμήλιο ταξίδι πλούσιο σε εικόνες και δυνατά συναισθήματα.





Δείτε Ακόμη