• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Ευχές για εγκυμοσύνη

 

Ευχές για την εγκυμοσύνη μιας φίλης, μιας γνωστής, μιας γυναίκας που βιώνει την πιο ευλογημένη περίοδο της ζωής της και θα φέρει στον κόσμο μια καινούργια ζωή έτοιμη να αγαπήσει και να αγαπηθεί σκορπώντας χαμόγελα και αληθινή ευτυχία.

 

– Σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, γιατί το βάρος της ευτυχίας που σε περιμένει θα είναι ασήκωτο. Με το καλό.

 

– Σε ένα σώμα θα χτυπούν δυο καρδιές. Ας είναι και του μωρού σου  χρυσή όπως η δική σου για να είναι ο άντρας  σου ο πλουσιότερος στον κόσμο. Με το καλό.

 

– Ζήσε την κάθε ώρα, μέρα, στιγμή. Προστάτεψε τον θησαυρό που κρύβεις στα σπλάχνα σου και μ’ έναν πόνο φέρτον στον κόσμο για να σου χαρίσει την λάμψη του.

 

– Η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη φάση στην ζωή μιας γυναίκας. Κοιμάται όσο θέλει, τρώει όσο θέλει, γκρινιάζει όσο θέλει, ζητάει ότι θέλει. Κοίτα να περάσεις καλά αυτούς τους 9 μήνες, γιατί ο σύζυγος περιμένει πως και πως να γεννήσεις για να πάρει το αίμα του πίσω!!! Με το καλό.

 

– Συγχαρητήρια. Σου εύχομαι νά’ χεις καλή εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι.

 

– Χαίρομαι τόσο για σένα. Πρώτον γιατί θα μπεις σύντομα στο club των μαμάδων, και δεύτερον γιατί επιτέλους θα σε δω και εσένα έστω για λίγο να αποχωρίζεσαι την … επίπεδη κοιλιά! Με έναν πόνο.

 

– Σου εύχομαι αυτοί οι 9 μήνες να είναι ήρεμοι και να περάσουν γρήγορα χωρίς δυσκολίες  χαρίζοντάς σου ένα υγιές και καλότυχο πλασματάκι.

 

– Εύχομαι να έχεις καλή εγκυμοσύνη και μαζί με το νέο μέλος της οικογενείας σας, να γνωρίσετε την απόλυτη ευτυχία.

 

– Θα σου ευχόμουν καλή λευτεριά μα η εγκυμοσύνη δεν είναι σκλαβιά αλλά 9 μήνες έντονων συναισθημάτων. Έτσι σου εύχομαι  με την βοήθεια του Θεού σύντομα να βυθιστείς στο βλέμμα του μωρού σου και να νοιώσεις ολοκληρωμένη.

 

– Δέξου το δώρο του Θεού να γίνεις συ μανούλα,

νιώσε το θαύμα της ζωής και μια μικρή καρδούλα.

Σαν το τρεχούμενο νερό οι μήνες να περάσουν,

με το μωρό στην αγκαλιά όλοι να σε θαυμάσουν.

 

 

 

 





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΕΥΧΕΣ
  • 44.205 επισκέπτες !