• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Η φίλη σου παντρεύεται

mon&rach

Έφτασε η στιγμή που η καλύτερή σου φίλη παντρεύεται, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας θα πιάσει το χέρι του συντρόφου της, και με την ευλογία του Θεού θα κάνει τα πρώτα της βήματα στον έγγαμο πια βίο. Εσύ κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια; Σκέφτεσαι πως τέρμα πια τα ατέλειωτα ξενύχτια με την κουβεντούλα που δεν είχε τελειωμό; Τέρμα πια η διασκέδαση, το clubbing, οι κοινές σας διακοπές και οι νεανικές σας τρέλες; Αν την αγαπάς και την θεωρείς στ΄αλήθεια φίλη σου, απομάκρυνε κάθε αρνητική σκέψη, γίνε συνέταιρος στην χαρά της, σήκωσε τα …μανίκια και ετοιμάσου να την βοηθήσεις να οργανώσει τον γάμο της. Αν δεν το κάνει η καλύτερη φίλη της ποιος θα το κάνει;

Μετά από τόσα που έχετε περάσει μαζί σίγουρα θα γνωρίζεις το στυλ της. Έτσι οι προτάσεις σου και οι ιδέες σου θα πρέπει να συμβαδίζουν με αυτό. Πάρτη απ’ το χέρι και αρχίστε τις εξορμήσεις στα καταστήματα με είδη γάμου και πες της την γνώμη σου σαν πραγματική φίλη η οποία θέλει μόνο το καλό της. Όταν έχεις ελεύθερο χρόνο μπες και εσύ στο internet και βρες site γάμου που νομίζεις ότι θα μπορούσαν να την βοηθήσουν στις επιλογές της. Έπειτα μαγείρεψε το αγαπημένο της φαγητό και κάλεσέ την να χαλαρώσετε και να δείτε μαζί το υλικό που θα της έχεις ετοιμάσει.

Οργάνωσε το bachelor party μαζί με τις υπόλοιπες φίλες σας, και όλες μαζί φροντίστε να περάσει καλά και τονώστε της το ηθικό βγάζοντας στην επιφάνεια όλα τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς της και της εμφάνισής της. Κάντε την να καταλάβει πως την μεγάλη μέρα θα είναι μια θεά και εσείς θα είστε περήφανες που είναι η φίλη σας.

Φτιάξε 2 cd. Το ένα θα περιέχει τα αγαπημένα της τραγούδια που θα μπορεί να το δώσει στον Dj στην δεξίωση, και το άλλο θα περιέχει τραγούδια που θα ακούει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και θα την βοηθήσουν να βγάλει το άγχος που έχει μέσα της χορεύοντας, χαλαρώνοντας ή ακόμη και γιατί όχι κλαίγοντας από συγκίνηση.

Βοήθησέ την να είναι ο χαρακτήρας της και να μην επιλέξει τίποτε που να ξεφεύγει από την προσωπικότητά της για να κάνει το χατήρι κανενός. Θυμησέ της πως η μέρα του γάμου της είναι δικιά της και μόνο δικιά της και θα πρέπει τα πάντα γύρω της να την κάνουν ευτυχισμένη.

Μια ημέρα  πριν τον γάμο πάρτην και πηγαίνετε μαζί για μια περιποίηση spa. Θα την χαλαρώσει και εκείνη που το χρειάζεται και εσένα που θα σου αξίζει μετά από τόσο τρέξιμο. Έπειτα ασχολήσου με τον εαυτό σου και κοίτα να λάμπεις τόσο από ομορφιά όσο και από χαρά γιατί η μεγάλη ημέρα της φίλης σου έφτασε.

Την ημέρα του γάμου να είσαι από το πρωί στο πλάι της. Πιείτε το καφεδάκι σας και ξεκινήστε την προετοιμασία. Μην το κουνήσεις λεπτό από κοντά της. Θα σε χρειαστεί τόσο στην ετοιμασία όσο και στο να την εμψυχώνεις και να διώχνεις κάθε πιθανή ένταση της ημέρας. Αγκάλιασέ την, δώστης ένα φιλί και πες της το πόσο όμορφη είναι και το πόσο χαίρεσαι. Δώστης την καλύτερη ευχή σου και τόνισέ της πως θα είσαι για πάντα δίπλα της.

Και μην ξεχνάς πως η αληθινές φιλίες δεν χάνονται μετά τον γάμο. Πάντα υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να μοιραστούμε μόνο με την καλύτερή μας φίλη. Μπορεί ο χρόνος που διαθέτουμε σε μια φιλία να μην είναι ο ίδιος αλλά πάντα υπάρχει αρκετός. Άλλωστε η αληθινή φίλη είναι σαν την ηλιαχτίδα. Χωράει και από μια χαραμάδα. Έτσι όσο καινούριο και να είναι το νέο σπίτι της νιόπαντρης φίλης σου πάντα θα υπάρχει μια χαραμάδα που θα μπορείς να περάσεις σαν την ηλιαχτίδα για να ζεστάνεις την ψυχή της όταν σε χρειάζεται ή για να σε ακούσει όταν εσύ το χρειάζεσαι…





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΧΕΣΕΙΣ
  • 14.624 επισκέπτες !