• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Κομψή μαμά στη βάπτιση

Κομψή μαμά στη βάπτιση.

Μπορεί εκείνη την ημέρα όλα τα φώτα να πέφτουν στο μωράκι σας και στην νονά ή τον νονό, όμως η μαμά του δεν παύει να είναι εκείνη που θα πρέπει να λάμπει και να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους καλεσμένους …γένους θηλυκού με τις άψογες και προσεγμένες στυλιστικές της επιλογές.

Θα πρέπει να επιλέξετε ένα ρούχο απλό μεν κομψό δε μιας και οι υπερβολές δεν αρμόζουν στο μυστήριο της βάπτισης και δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου να νιώσετε άνετα την στιγμή που θα αλλάζετε το μωράκι σας ή όταν θα χρειαστεί να το έχετε στην αγκαλιά σας. Πριν λοιπόν καταλήξετε θυμηθείτε πως χρειάζεστε κάτι που θα σας επιτρέπει να κινήστε ελεύθερα και έχετε στο μυαλό σας πως αν ονειρεύεστε μια πανάκριβη τουαλέτα πέρα του ότι δεν ταιριάζει με την ώρα που συνήθως γίνονται οι βαπτίσεις, είναι πολύ πιθανόν να καταστραφεί από το λάδι που θα υπάρχει …άφθονο στο σωματάκι και τα μαλλάκια του παιδιού σας.

Φορέστε κάτι με το οποίο θα νιώθετε άνετα και θα μπορείτε να το υποστηρίξετε. Αν δεν έχετε συνηθίσει τα φορέματα και κυκλοφορείτε πάντα με παντελόνι τότε επιλέξτε ανάμεσα σε μια αέρινη παντελόνα με ένα κομψό μπλουζάκι, μια κομψή ολόσωμη φόρμα ή ένα κοστούμι για πιο …σοφιστικέ look. Ενώ αντίθετα αν σας αρέσουν τα φορέματα μπορείτε να βρείτε υπέροχα σχέδια τα οποία θα αναδείξουν την θηλυκότητά σας. Γενικά μην ξεφύγετε από το στιλ ντυσίματος που σας εκφράζει γιατί με το να νιώθετε άβολα μια τέτοια ημέρα δεν θα μπορέσετε να χαρείτε την κάθε στιγμή πριν και μετά το μυστήριο.

Το μακιγιάζ σας θα πρέπει να είναι διακριτικό τόσο ώστε να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να σας χαρίζει λάμψη ενώ τα μαλλιά σας μπορούν να έχουν ένα ανάλαφρο χτένισμα ιδιαίτερα αν η βάπτιση είναι το καλοκαίρι όπου με την ζέστη τα πάντα δυσκολεύουν. Επιλέξτε κομψά και άνετα παπούτσια ώστε να αντέξετε την ορθοστασία και πάνω απ’ όλα φροντίστε να είστε ξεκούραστες και χαλαρές.

Για μια μαμά η ημέρα της βάπτισης του παιδιού της είναι μοναδική και γεμάτη από τα πιο όμορφα συναισθήματα που μένουν για πάντα στην καρδιά της. Η εξωτερική σας εμφάνιση παίξει σπουδαίο για την ημέρα της βάπτισης. Όμως η εσωτερική ομορφιά σας σε συνδυασμό με την αγάπη σας για το μικρό σας αγγελούδι να είστε σίγουρες πως θα σας χαρίσουν μια έξτρα λάμψη και ένα χαμόγελο που θα λέει πολλά κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε …





Δείτε Ακόμη