• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017

1. Ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017

 

Ο κατεξοχήν πιο λαμπερός γάμος, ο γάμος της χρονιάς, είχε πρωταγωνιστές τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη. Ο γαμπρός και η νύφη, μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να τελέσουν τον θρησκευτικό γάμο τους με παρανυφάκια τα τέσσερα παιδιά τους. Ο γάμος έγινε στις 3 Ιουλίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κτήμα του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη που άλλωστε ήταν και οι κουμπάροι.
Η νύφη έλαμπε στο νυφικό της, δημιουργίας Σήλιας Κριθαριώτη. Εντυπωσιακό επίσης το δώρο που ζήτησε το ζευγάρι από τους καλεσμένους που ήταν δωρεές στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»

 

2. Ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017
 
Στις 22 Ιουλίου στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, η γνωστή δημοσιογράφος Σία Κοσσιώνη και ο πολιτικός Κώστας Μπακογιάννης ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο. Κουμπάροι του ζευγαριού η Αλεξία, αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη και μια καλή φίλη της Σίας Κοσσιώνη.

 

3. Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017

 

Στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης τέλεσαν το γάμο τους στο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ που βρίσκεται στο σπίτι του γαμπρού. Η Δούκισσα ήταν μια οπτασία στο νυφικό της δημιουργίας της φίλης της Σήλιας Κριθαριώτη. Αρκετοί φίλοι του ζευγαριού από την showbiz αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο.

 

4. Ο γάμος της Βάσως Κολλιδά και του Γιάννη Εμμανουηλίδη

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017

 

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, στις 22 Ιουλίου έγινε ο γάμος της Βάσως Κολλιδά και του Γιάννη Εμμανουηλίδη, στον Άγιο Φωκά στην Πάρο. Κουμπάροι ο Αντώνης Βλοντάκης και η Άντζελα Ευρυπίδη. Ακολούθησε η βάφτιση της κόρης τους που πήρε το όνομα Μαρία –Ίρις και ευτυχής νονά ήταν η Δήμητρα Κωστάκη.

 

5. Ο γάμος του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδη

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017

 

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο,στις 8 Ιουλίου, ο δημοφιλής παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αρετή Θεοχαρίδη. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και μακριά από την δημοσιότητα. Η νύφη έλαμπε στο ολόλευκο φόρεμα της ενώ ο γαμπρός διάλεξε χακί παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

 

6. Ο γάμος της Χριστίνας Αλούπη και του Κωνσταντίνου Κεφαλού

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017

 

Η γνωστή παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος τέλεσαν το γάμο του στην Θεσσαλονίκη στις 31 Ιουλίου και ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους Ανδρέα.
Σε ένα υπέροχο δαντελένιο νυφικό της σχεδιάστριας Anastasia Dosi, με κόμμωση Τρύφωνα Σαμαρά και μακιγιάζ Ράνιας Μπουντούρη, η Χριστίνα έμοιαζε σταρ του σινεμά.

 

7. Ο γάμος του Κώστα Χατζηδάκη και της Πόπης Καλαϊτζή

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017

 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και η πρώην έπαρχος Λαγκαδά Πόπη Καλαϊτζή παντρεύτηκαν μυστικά στη Τζιά σε πολύ στενό κύκλο.
Χαρακτηριστική η ατάκα του γαμπρού : «Το πήρα το κορίτσι»

 

8. Ο γάμος της Ελένης Καρποντίνη και του Βασίλη Λιάτσου

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017

 

Με το δαντελένιο σε στενή γραμμή νυφικό της, απλό χτένισμα στα μαλλιά κι όχι έντονο μακιγιάζ η Ελένη Καρποντίνη παντρεύτηκε τον Βασίλη Λιάτσο, στις 16 Ιουνίου στην Αγία Τριάδα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους που πήρε το όνομα του παππού, Αιμίλιος. Πάνω από 200 καλεσμένοι τους τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ των οποίων πολλοί διάσημοι.

 

9. Ο γάμος της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη

Οι γάμοι του καλοκαιριού 2017

 

Στις 13 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Διονύσιο στο Island, παντρεύτηκε η Ελένη Τσολάκη με τον Παύλο Πετρουλάκη. Το νυφικό ήταν μια υπερπαραγωγή της σχεδιάστριας Μαριας Κονίδη. Επιμέλεια των μαλλιών της νύφης ήταν του Βασίλη Μπουλούμπαση και το μακιγιάζ της Ρούλας Σταματοπούλου. Κουμπάροι ήταν ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η σύζυγος του καθώς επίσης και η φίλη της νύφης Μαρία Τσακίρη.
Το παρόν έδωσε όλη η showbiz.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: NEWS
  • 7.026 επισκέπτες !