• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Όροι Διαγωνισμού Γάμου από 30-03-2016 έως 15-04-2016

  • Διοργάνωση
    Η εταιρεία “TOP GAMOS – https://www.topgamos.gr/ ” εφεξής καλούμενη  «Διοργανώτρια Εταιρεία», η οποία εδρεύει στην Αθήνα (Κριναγόρου 34, ΤΚ 11745) στο πλαίσιο της προώθησης και προβολής της, διοργανώνει, σε συνεργασία με τις εταιρείες-χορηγούς (Οίκος νυφικών Βάγια , Ανθοπωλείο  Bonsai-Δήμητρης Μπάλλας, Wedding Scene, Yiannis Kasimis, coiffure Per Voi) την παρούσα προωθητική ενέργεια (Διαγωνισμός) στις ιστοσελίδες topgamos.gr , topprosfores,gr  & στο Facebook
    Δικαίωμα συμμετοχής
    Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι ικανοί για δικαιοπραξία, διαμένουν  νόμιμα στην Ελλάδα. Οι χρήστες για να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής  πρέπει να συμπληρώσουν όλα  τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν στην ειδική φόρμα εγγραφής που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του topgamos.gr
    Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στις εταιρείες TOP GAMOS, (οίκος νυφικών Βάγια , Ανθοπωλείο  Bonsai-Δήμητρης Μπάλλας, Wedding Scene, Yiannis Kasimis, Coiffure Per Voi )  καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ως άνω, μέχρι του β’ βαθμού. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται ο συμμετέχων να είναι πελάτης της Διοργανώτριας Εταιρείας ή των χορηγών. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό ο χρήστης θα συμπεριλαμβάνεται αυτομάτως στην κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή που θα γίνει την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016.
  • Έναρξη – Λήξη
    Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Τετάρτη  30 Μαρτίου 2016 ώρα 12.00 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στις 12:00 ώρα Ελλάδας. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων του διαγωνισμού.
  • Κλήρωση
    Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 στις 12:05 θα πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό της ιστοσελίδας topgamos.gr για την απονομή των δώρων με βάση το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών. Θα δοθούν 3 δώρα τα οποία είναι τα παρακάτω:


1ο Δώρο:
Νυφικό πακέτο γάμου από τον οίκο νυφικών Βάγια
Διεύθυνση: Περιστάσεως 4, Περιβολάκι, Νίκαια
Τηλέφωνα: 210 4932932 & 6909141822
Περιγραφή Δώρου:

  • Νυφικό της επιλογής σας (από μεγάλη συλλογή για όλα τα μεγέθη)
  • 2 παρανυφάκια
  • 100 προσκλητήρια
  • 200 μπομπονιέρες
  • 1η νυφική ανθοδέσμη
  • 2η νυφική ανθοδέσμη για το παραδοσιακό πέταγμα
  • Στολισμός αυτοκινήτου
  • Στεφανάκια και μπουκετάκια για τα παρανυφάκια

2ο Δώρο:
Πλήρης ανθοστολισμός γάμου από το ανθοπωλείο Bonsai–Μπάλλας Δημήτρης
Διεύθυνση: Αθηνάς 78, Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 210 9511066
Περιγραφή Δώρου:
Ανθοστολισμός Γάμου Πλήρης που περιλαμβάνει:
Εσωτερικό στολισμό με:

  • 2 λαμπάδες με στρογγυλές συνθέσεις.
  • 8 συνθέσεις διαδρόμου εκκλησίας με κερί και γυαλί.

Εξωτερικό στολισμό με:

    • 8 λευκά φανάρια ή λευκές μπάλες στολισμένες με κορδέλες πάνω σε γάζα ή οργάτζα (διαφόρων χρωμάτων) με ροδοπέταλα.
    • 1η νυφική ανθοδέσμη
    • 2η νυφική ανθοδέσμη
    • Κόκκινο ή λευκό χαλί.
    • Στολισμό αυτοκινήτου
    • Στολισμός δίσκου
    • Ροδοπέταλα για το ρύζι
    • Μπουκετάκια ή βραχιολάκια για τα παρανυφάκια
    • Στολισμός δίσκου και ποτηριών δεξίωσης
    • Μεταφορά στολισμού από την εκκλησία στο χώρο της δεξίωσης
      Σημείωση
      Ο στολισμός μας αποτελείται από διάφορα λουλούδια εποχής και διαφοροποιούνται κάθε εποχή. Επίσης, οι χρωματισμοί και το design του γάμου σχεδιάζονται σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

3ο Δώρο Top Gamos :
1.Πακέτο Next Day Shooting από τη Wedding Scene
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 68,  Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210 5774080
Κινητό: 6980 970911
&
2.Μακιγιάζ της νύφης από τον make up artist Yiannis Kasimis
Κινητό: 6985 570818
&
3.Νυφικό χτένισμα από το κομμωτήριο Coiffure Per Voi
Διεύθυνση: Δημοσθένους 99, Καλλιθέα
Τηλέφωνα: 2109571059

Περιγραφή Δώρου:

  1. Δημιουργική φωτογράφιση του ζευγαριού μετά από το γάμο τους (Next Day Shooting) με επεξεργασία των φωτογραφιών από την ομάδα της Wedding Scene
  2. Mακιγιάζ της νύφης για την ημέρα της φωτογράφισης από τον make up artist Yiannis Kasimis
  3. Νυφικό χτένισμα για την ημέρα της φωτογράφισης από το κομμωτήριο Coiffure Per Voi

 

  • Ενημέρωση Νικητών
    Μετά την ολοκλήρωση της Κλήρωσης και εντός τριών (3) ημερών , οι 3 νικητές θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της κλήρωσης με email και τηλεφωνική επικοινωνία από την διαχειρίστρια εταιρία μέσω των στοιχείων που θα έχουν καταχωρηθεί. Επίσης οι νικητές θα λάβουν κουπόνι-δωροεπιταγή με την οποία θα μπορούν να παραλάβουν τα δώρα από τους χορηγούς. Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν και στη σελίδα μας στο facebook και στις ιστοσελίδες Topgamos.gr και Topprosfores.gr
  • Παράδοση των Δώρων
    Η παράδοση και η παραλαβή των δώρων πραγματοποιείται προσωπικά στους νικητές με την επίδειξη του κουπονιού-δωροεπιταγή και της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους στο φυσικό κατάστημα του κάθε χορηγού. Αν κάποιος νικητής δεν επικοινωνήσει με την Εταιρία, αρνηθεί το δώρο του ή δεν εμφανιστεί για την παραλαβή του μετά από διάστημα δέκα (10) ημερών από την στιγμή που έχει ειδοποιηθεί, τότε η Εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο νικητή.
    Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Προγράμματος και της διανομής των δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Εταιρείας παύει να υφίσταται. Μετά το χρονικό σημείο αυτό, η Εταιρεία δεν θα υπέχει ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετασχόντων.
  • Ακύρωση Συμμετοχής:
    Ο/οι νικητής/ες, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί/ουν  αν υπάρξει έστω και ένας από τους εξής λόγους:
    (α) σε περίπτωση που η συμμετοχή του/τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος,
    (β) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε/αν είναι ψευδές
    (γ) σε περίπτωση που τα στοιχεία του/τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα της  διοργανώτριας
    ή τα κρατούντα ήθη και έθιμα ή συντρέχει άλλη παρόμοια περίπτωση.
  • Συμμετοχή του Χρήστη σε Διαφημιστικά Προγράμματα
    Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα και να δημοσιεύει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στους Δικτυακούς τους Τόπους, σε οποιοδήποτε έντυπό της καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της αξιοποίησης του Δώρου κλπ. Ο κάθε νικητής  με τη συμμετοχή του, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Διοργανώτρια Εταιρεία να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού Δώρου, ή να το ανακαλέσει. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλο ίσης αξίας κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή /και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια.
    Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας Εταιρείας.  Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού.
    Όλοι οι συμμετέχοντες με την καταχώρηση των στοιχείων τους στην ειδική φόρμα και μετά την αποδοχή των όρων συναινούν στην μελλοντική διαφημιστική χρήση αυτών των στοιχείων από την διοργανώτρια εταιρία. Υποχρεώσεις της Εταιρείας
    Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Διαγωνισμού και τη διανομή των δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Εταιρείας παύει να υφίσταται.
  • Έγκυρη συμμετοχή
    Για την έγκυρη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό προσώπου ανηλίκου ή περιορισμένης δικαιοπρακτικής ικανότητας απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους των νομίμων αντιπροσώπων του, οι οποίοι, σε περίπτωση νίκης, είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο του. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (ακόμη και βάσει ενδείξεων) από την Διοργανώτρια Εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική (χωρίς να φέρει αυτή το βάρος της απόδειξης), τότε αυτή θα έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από τον Διαγωνισμό.  Σε περίπτωση δε που του έχει παραδοθεί το δώρο, η Διοργανώτρια Εταιρεία θα δικαιούται να διεκδικήσει την επιστροφή του από τον συμμετέχοντα στην κατάσταση που του παραδόθηκε με δικά του έξοδα εντός  5 ημερών από τη σχετική ειδοποίησή του ή σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό την αξία του δώρου τοις μετρητοίς.
  • Αποδοχή του συνόλου των παρόντων αναλυτικών όρων
    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων αναλυτικών όρων και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της διοργανώτριας εταιρείας. Σε περίπτωση διαφωνίας, διένεξης ή αμφισβήτησης από συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό σχετικά με την ερμηνεία ή ορθή εφαρμογή κάποιου όρου του Διαγωνισμού, ο συμμετέχων θα απευθύνεται, πριν οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια, στην Διοργανώτρια Εταιρεία, η οποία θα καταβάλει προσπάθεια συμβιβαστικής, φιλικής επιλύσεως της διαφοράς. Σε περίπτωση αποτυχίας της προσπάθειας αυτής, η διαφορά θα επιλύεται από τα δικαστήρια της Αθήνας και εφαρμοστέο δίκαιο θα είναι το ελληνικό.