• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Τεστ: Πόσο γνωρίζεις το έτερόν σου ήμισυ;

Τεστ: Πόσο γνωρίζεις το έτερόν σου ήμισυ;
Τεστ: Πόσο γνωρίζεις το έτερον ήμισυ;
Αποφασίσατε να προχωρήσετε, να επισημοποιήσετε την σχέση σας και σκοπεύετε να παντρευτείτε. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε καλά ο ένας τον άλλον και να αφήνετε τον σύντροφό σας να ανακαλύψει τον εσωτερικό σας κόσμο, τα θέλω σας και γενικά ότι χρειάζεται ώστε ο γάμος σας να έχει διάρκεια.
Εδώ έχουμε ένα μικρό ερωτηματολόγιο το οποίο θα πρέπει να απαντήσετε ο κάθε ένας χωριστά 2 φορές. Την πρώτη θα δώσετε την απάντηση που αφορά τον εαυτό σας ενώ την δεύτερη θα πρέπει να δώσετε την απάντηση που θα αφορά τον σύντροφό σας. Δείτε το σαν ένα παιχνίδι το οποίο θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και θα αποκαλύψει πράγματα για τον εαυτό σας που ενώ με την πρώτη ματιά ίσως να μην δείχνουν σημαντικά παρόλα αυτά αποκρυπτογραφούν τον χαρακτήρα σας και τους στόχους σας. Δώστε λοιπόν την απάντησή σας και έπειτα αφήστε το έτερον ήμισυ να την μαντέψει. Φυσικά το ίδιο θα κάνετε και εσείς για τις δικές του.
Κάθε σωστή απάντηση και 1 βαθμός.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
  1. Ποιο είναι το αγαπημένο του/της χρώμα;
  2. Που θα ήθελε να ταξιδέψει;
  3. Ποιο είναι το μεγαλύτερο του/της όνειρο;
  4. Ποιο είναι το νούμερό του/της στα ρούχα;
  5. Πόσα χρήματα κερδίζει;
  6. Αγχώνεται για….;
  7. Τι φοβάται περισσότερο;
  8. Ποιον μισεί περισσότερο;
  9. Ποια είναι η αγαπημένη του ταινία;
  10. Ποιο είναι το αγαπημένο του/της τραγούδι;
  11. Ποιοι είναι οι καλύτεροί του/της φίλοι / φίλες;
  12. Ποια είναι η αγαπημένη του/της εκπομπή;
  13. Ποιο είναι το αγαπημένο του/της φαγητό;
  14. Ποιο είναι το αγαπημένο του/της γλυκό;
  15. Τι νούμερο παπούτσια φοράει;
  16. Ποιο είναι το αγαπημένο της λουλούδι;
  17. Ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα;
  18. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν αποκτούσε … πολλά χρήματα ξαφνικά;
  19. Πόσα παιδιά θα ήθελε;
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
A) Αν έχετε λιγότερους από 7 βαθμούς τότε σίγουρα έχετε δρόμο μπροστά σας ώσπου να γνωρίσετε τον σύντροφό σας. Είναι σίγουρο πως για να σκέφτεστε να παντρευτείτε θα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας και θα έχουν κερδίσει την καρδιά σας τα θετικά στοιχεία του συντρόφου σας.Και ναι οι ερωτήσεις αυτές δεν είναι εκείνες που θα σας αποκαλύψουν 100% το αν είναι σωστό ή όχι που παντρεύεστε. Καλό θα ήταν όμως να αρχίσετε σιγά σιγά να τον/την γνωρίζετε σε βάθος ξεκινώντας από απλά και καθημερινά πράγματα ώστε σιγά σιγά πάνω σε γερές βάσεις να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας και να δημιουργήσετε μια όμορφη οικογένεια.
Β) Αν έχετε από 8 – 15 βαθμούς τότε είναι φανερό πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Γνωρίζετε πολλά πράγματα για τον σύντροφό σας και απ’ ότι φαίνεται ανήκετε στα ζευγάρια που συζητούν και θέλουν να ανακαλύπτουν καλύτερα εκείνο που κρύβει ο άλλος μέσα του. Έτσι μπορεί για αρχή να γνωρίζετε το μεγάλο του/της όνειρο αλλά με τον καιρό θα ανακαλύψετε όλα εκείνα τα οποία θα σας βοηθήσουν ώστε να έχετε μια ομαλή συμβίωση, να σέβεστε τις επιθυμίες του άλλου, να θέτετε στόχους και να έχετε έναν γάμο με διάρκεια.
Γ) Τώρα αν έχετε από 15 βαθμούς και πάνω τότε ο γάμος είναι το φυσικό επακόλουθο της σχέσης σας. Γνωρίζετε τα πάντα ή …σχεδόν τα πάντα για το έτερον ήμισυ και φυσικά θα είναι δύσκολο να σας εκπλήξει δυσάρεστα. Θέλετε αυτόν τον γάμο όχι γιατί σας έχει τυφλώσει ο έρωτας αλλά γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας χωρίς εκείνον/εκείνη. Αν συνεχίσετε να μοιράζεστε τα μυστικά σας, τις επιθυμίες σας, τους φόβους σας, τα όνειρά σας …τότε θα έχετε την δύναμη να προσπεράσετε κάθε εμπόδιο κατά τον έγγαμο βίο σας ο οποίος  θα έχει αμέτρητες πιθανότητες να είναι επιτυχημένος και εσείς ευτυχισμένοι και μαζί ως τα βαθιά γεράματα.




Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΧΕΣΕΙΣ
  • 26.306 επισκέπτες !