• Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Youtube

Dating tips για γυναίκες

Τα «πρέπει» και τα «δεν πρέπει» που πρέπει να κάνει μια γυναίκα όταν βγαίνει ραντεβού.

Dating tips για γυναίκες

Το πρώτο ραντεβού ίσως είναι πολύ καθοριστικό για τη σχέση, μπορεί να είναι και το πρώτο βήμα για τον γάμο. Εκτός από τη χημεία και τη γοητεία, τα οποία λίγο μπορούμε να επηρεάσουμε, η συμπεριφορά μας είναι αυτή που θα κερδίσει τελικά τις εντυπώσεις. Ζητήσαμε τη γνώμη των ανδρών και καταλήξαμε στα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε για να πετύχει το ραντεβού σας, στην αρχή και στη συνέχεια.

Στην αρχή….

 1. Αφήστε πρώτα εκείνον να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού.
 2. Να βγείτε ραντεβού μαζί του μόνον όταν είστε σίγουρη ότι το θέλετε πραγματικά και να ορίσετε ημέρα και ώρα που είστε βέβαιη ότι μπορείτε.
 3. Να είστε συνεπής στην ώρα! Μπορείτε να αργήστε λίγο για να τον κρατήσετε σε αγωνία αλλά όχι πάνω από δέκα λεπτά.
 4. Κρατήστε το χαμόγελο στα χείλη, σας κάνει σίγουρα πιο γοητευτική!
 5. Προσπαθήστε να μην δείχνετε αμήχανη, αλλά να είστε χαλαρή και αυτό που λέμε «ο εαυτός σας».
 6. Να έχετε την προσοχή σας στραμμένη επάνω του και σε αυτά που λέει. Καλό είναι να κλείσετε το κινητό τηλέφωνο.
 7. Αν σας ενοχλεί κάποιο θέμα συζήτησης αλλάξτε κουβέντα διακριτικά χωρίς θυμό και νεύρα.
 8. Μην βιάζεστε να φύγετε κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας. Ακόμη κι αν από τα πρώτα λεπτά τον έχετε απορρίψει, δείξτε του σεβασμό.
 9. Να έχετε ένα σχέδιο για το πού θα πάτε και πώς ώστε αν σας ρωτήσει τη γνώμη σας να την πείτε αφού την έχετε σκεφθεί λίγο περισσότερο.
 10. Μην βγαίνετε ραντεβού όταν είστε στις «μαύρες» σας. Πρώτον η ψυχική διάθεση αντανακλά στο πρόσωπο και το κάνει σκυθρωπό και δεύτερον είναι πολύ νωρίς για του φορτώνετε τα προβλήματά σας.
 11. Ντυθείτε ανάλογα με την περίσταση, την ώρα και το πού θα πάτε. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και ντυθείτε ή βαφτείτε υπερβολικά. Γενικά πρέπει να είστε σέξι αλλά φινετσάτη.
 12. Η συμπεριφορά σας να εκπέμπει θηλυκότητα και αισθησιασμό.
 13. Δείξτε αυτοσεβασμό και αυτοπεποίθηση και σε καμία περίπτωση μην δώσετε την εντύπωση της εύκολης, της μίζερης ή της απελπισμένης.
 14. Αφήστε τις συζητήσεις για γάμο κτλ για πολύ αργότερα! Οι άνδρες τρομοκρατούνται με τέτοια πρώιμα σενάρια.
 15. Μείνετε μυστηριώδεις. Μην αποκαλύπτετε τα πάντα για εσάς από το πρώτο ραντεβού.
 16. Μην συζητάτε για τους πρώην σας.
 17. Ζητήστε πρώτη τον λογαριασμό και να είστε έτοιμη να πληρώσετε το μερίδιό σας δείχνοντας ότι δεν θέλετε να του «φορτωθείτε».
 18. Μην κοιτάζετε άλλους άνδρες!
 19. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με τον ρυθμό του στο φαγητό.
 20. Κάποιες μελέτες υποστηρίζουν ότι αυτό που κρίνει την επιτυχία του πρώτου ραντεβού είναι το να επιλέγει η γυναίκα το ίδιο πιάτο με εκείνον!
 21. Μην πάτε γρήγορα στο κρεβάτι. Ο άνδρας από τη φύση του επιθυμεί μια άμεση και γρήγορη ερωτική ικανοποίηση. Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να νιώσετε πραγματικό σεξουαλικό πόθο για τον συγκεκριμένο άνδρα. Να το κάνετε όταν το θέλετε εσείς όχι επειδή σας το ζήτησε και σας πίεσε έμμεσα ή άμεσα εκείνος.
 22. Το πρώτο ραντεβού έχει σαν σκοπό τη γνωριμία, δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά σηματοδοτεί την απαρχή της σχέσης. Αυτή θα έρθει όταν γνωριστείτε καλύτερα και νιώσετε ότι ταιριάζετε πραγματικά.
 23. Στο τέλος της συνάντησης μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε ακόμη κι αν απλά μόνο προσπάθησε και δεν το πέτυχε!

Dating tips για γυναίκες

 

Στη συνέχεια…

 • Αλλάζετε τον τόπο των ραντεβού και μην βγαίνετε ραντεβού συχνά στο ίδιο μέρος. Έτσι σε κάθε ραντεβού θα ανακαλύπτετε μαζί νέα μέρη και σίγουρα θα είναι πιο περιπετειώδης η κάθε συνάντηση.
 • Ρωτήστε τον τι θέλει να φορέσετε, έτσι του δείχνετε πόσο σημαντική είναι η γνώμη του. Μην το παρακάνετε όμως, πρώτα από όλα πρέπει να νιώθετε άνετα με το ντύσιμό σας.
 • Ψιθυρίστε του πόσο σέξι είναι με μία παιχνιδιάρικη διάθεση όπως γέρνοντας το κεφάλι σας στον ώμο του.
 • Περιμένετε να σας ζητήσει ξανά ραντεβού εκείνος, μην ανησυχείτε και γίνεστε φορτικές. Δώστε του χρόνο!

Dating tips για γυναίκες

Τέλος αξιοποιήστε μία χρήσιμη πληροφορία που μας εξομολογήθηκε ένας άνδρας που ξέρει καλά τις γυναίκες: Όταν κάποιος έχει αποφασίσει ότι θα μπορούσε να κάνει μία πιο σοβαρή σχέση με μία γυναίκα δίνει χρόνο στον εαυτό του και σε εκείνη για να γνωριστούν καλύτερα. Ούτως ή άλλως το σεξ είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα γίνει, αν όμως «φορτιστεί» και με συναισθήματα, εκτός από τη σεξουαλική έλξη, θα είναι πολύ πιο ποιοτικό, μία αξέχαστη εμπειρία ζωής!

Με πληροφορίες από το www.thetwoangles.com
Photo Credit: OSTILL VIA GETTY IMAGES

Δείτε Ακόμη

 • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
 • 6.151 επισκέπτες !