• Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Youtube

Βιαστικός γάμος

Βιαστικός γάμος

Βιαστικός γάμος.

Αν για οποιοδήποτε λόγο αποφασίσατε να επισπεύσετε τον γάμο σας με αποτέλεσμα να σας πιέζει ο χρόνος, σας δίνουμε μερικές συμβουλές ώστε να τον οργανώσετε όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς άγχος αλλά με άψογο αποτέλεσμα.

 

 • Καταρχήν αποφασίστε ώριμα και συγκροτημένα το τι ακριβώς θέλετε ξεχνώντας τις υπερβολές και βάλτε χρονικά περιθώρια τα οποία βέβαια θα πρέπει και οι δυο να τηρήσετε ως την τελευταία στιγμή.  Ο χρόνος σας περιορίζει μην το ξεχνάτε.

 

 • Αποφασίστε πάντα με γνώμονα το budget σας χωρίς όμως από την βιασύνη σας να συμβιβάζεστε αν πρώτα δεν έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το …τι υπάρχει στην αγορά.

 

 • Αναθέστε αρμοδιότητες στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους ώστε να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος απ’ τους ώμους σας. Και εσείς θα έχετε αυτόματα περισσότερο χρόνο και όλοι όσοι σας αγαπούν να είστε σίγουρες πως με μεγάλη τους χαρά θα θέλουν να σας προσφέρουν την βοήθειά τους ώστε να σας καμαρώσουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας.

 

 • Το internet αυτό το διάστημα θα πρέπει να γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Αναζητείστε από την άνεση του σπιτιού σας επιχειρήσεις γάμου, δείτε φωτογραφίες που θα σας δώσουν μια πρώτη εικόνα για τις δυνατότητές τους και επικοινωνήστε μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 • Να είστε έτοιμες να αντιμετωπίσετε μα ψυχραιμία το όποιο εμπόδιο έχοντας πάντα θετική σκέψη. Αν για παράδειγμα η εκκλησία που ονειρευτήκατε να παντρευτείτε δεν είναι ελεύθερη την ημερομηνία που θέλετε δεν χάθηκε ο κόσμος. Αλλάξτε την ημέρα ή την ώρα. Το αν θα παντρευτείτε Σάββατο ή Κυριακή ή Παρασκευή δεν αλλάζει κάτι. Το μυστήριο είναι το ίδιο και εκείνοι που πραγματικά θέλουν να είναι κοντά σας θα τα καταφέρουν.

 

 • Προσκαλέστε μόνο εκείνους που στ’ αλήθεια θέλετε να ολοκληρώσουν το σκηνικό του γάμου σας. Δεν χρειάζονται υπερβολές ούτε καν η επέμβαση των γονιών σας. Όταν ένας γάμος πρέπει να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμη και η λίστα των καλεσμένων αν είναι μεγάλη αποτελεί πρόβλημα στην σωστή οργάνωση ιδιαίτερα αν αποτελείται από πρόσωπα που και εσείς οι ίδιοι καλά καλά δεν γνωρίζετε. Μην ξεχνάτε πως θα πρέπει να τους ενημερώσετε για την δεξίωση να έχουν χρόνο να σκεφτούν και έπειτα να σας απαντήσουν για να ξέρετε τον τελικό αριθμό των ατόμων πριν κλείσετε τον χώρο δεξίωσης. Φανταστείτε λοιπόν να τους ψάχνετε  και ο χρόνος να τρέχει…

 

 • Πείτε ναι στα πακέτα γάμου. Υπάρχουν πολυχώροι, ξενοδοχεία καθώς επίσης και κτήματα με παροχές που θα σας λύσουν τα χέρια. Δεν θα ήταν τέλειος για παράδειγμα ένας γάμος σε κτήμα με εκκλησάκι όπου μετά το μυστήριο θα σας περίμενε ένας επίγειος παράδεισος για μια ονειρεμένη δεξίωση όπου θα είχαν φροντίσει από το catering και την μουσική κάλυψη ως και τον στολισμό και τις προσκλήσεις? Και αν νομίζετε πως οι τιμές είναι τσουχτερές ρίξτε μια ματιά στις προσφορές που κάνουν για να αλλάξετε γνώμη.

 

 • Τέλος ένας σύμβουλος γάμου από μια εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων θα μπορέσει να σας δώσει τα φώτα του και με βάση τα δικά σας θέλω να ασχοληθεί για εσάς και να σας ετοιμάσει τα πάντα όπως τα έχετε ονειρευτεί χωρίς να κουραστείτε καθόλου και πάντα μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχετε φτιάξει. Έτσι εσείς θα έχετε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή σας για να ασχοληθείτε με το νυφικό σας, το χτένισμά σας, το νυφικό μακιγιάζ και γενικά με όλα εκείνα που θα αναδείξουν την ομορφιά και την λάμψη σας.

Καλή επιτυχία!!!

Δείτε Ακόμη

 • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
 • 9.243 επισκέπτες !