• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Ο γάμος του καλύτερού σου φίλου

Ο γάμος του καλύτερού σου φίλου

Σίγουρα θα έχετε δει την ρομαντική κωμωδία « ο γάμος του καλύτερού μου φίλου « με την Τζούλια Ρόμπερτς. Θα σας θυμίσω πως είχαν δώσει όρκο η Julianne και ο Michael, ότι αν δεν παντρευτούν μέχρι να κλείσουν τα 28 τους χρόνια, τότε θα έπρεπε να παντρευτούν μεταξύ τους. Η julianne όμως λίγο πριν τα 28α γενέθλιά της, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Michael στο οποίο της ανακοίνωσε ότι παντρεύεται με την γλυκιά και καλόκαρδη Kimberly. Τότε η Julianne άρχισε να νιώθει έντονα πως χάνει τον άντρα της ζωής της και εμφανίζεται στην ζωή του προσπαθώντας με κάθε τρόπο να εμποδίσει τον γάμο του.

Ελπίζω ποτέ να μην μπείτε στην ίδια διαδικασία όσο ρομαντική και αν σας φάνηκε η ταινία και όσο και αν σας συγκίνησε η προσπάθεια της ερωτευμένης Julianne. Ο καλύτερος μας φίλος τις περισσότερες φορές συγκεντρώνει όλα εκείνα που ζητάμε από τον σύντροφό μας. Είναι εκείνος που μας συνοδεύει και μας προστατεύει, εκείνος που μας συμβουλεύει, που είναι πάντα κοντά μας τόσο στην χαρά όσο και στη λύπη και γενικά είναι ο άνθρωπός μας. Το κακό είναι όμως πως ενώ από κοινού επιλέγουμε να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, καμιά φορά μας πονάει όταν κάποια άλλη μπαίνει ανάμεσά μας και ζητά την καλύτερη θέση στην καρδιά του. Τότε νοιώθουμε πως απειλούμαστε, πως θα τον χάσουμε, πως ήρθε το τέλος της μοναδικής μας σχέσης. Γιατί δεν είμαστε μαζί όταν μας δίνεται η ευκαιρία;

Ίσως γιατί μας φοβίζει η τελειότητα της σχέσης μας και πιστεύουμε πως ο έρωτας θα τελειώσει κάποια στιγμή καταστρέφοντας την φιλία μας την οποία και έχουμε τόσο ανάγκη.

Το θέμα είναι πως αν τον αγαπάτε και είναι αληθινός σας φίλος, την στιγμή που εσείς το επιλέξατε αυτό, δώστε του την ευκαιρία να ευτυχήσει και δεχτείτε την γυναίκα του με αγάπη. Δώστε της την ευκαιρία να γνωρίσει την καλύτερη φίλη του συζύγου της και να την αποδεχθεί για τον ακέραιο χαρακτήρα της και τα αγνά φιλικά της αισθήματα. Μόνο τότε θα υπάρχει μια θέση για εσάς στην ζωή τους. Άλλωστε μην νομίζετε πως δεν είναι μεγάλη νίκη το να σας αποδεχτεί η μέλλουσα γυναίκα του. Ελάτε στην θέση της και σκεφτείτε πως θα αντιδρούσατε κάθε φορά που θα αναφερόταν ο σύντροφό σας με θαυμασμό και  αγάπη στην κολλητή του.

Φροντίστε στον γάμο του να μην είστε συνεχώς στην αγκαλιά του και παρούσα σε όλες τις … φωτογραφίες. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου σωστό και εύλογα θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Μα πάνω απ” όλα θα στεναχωρήσει πολύ την νύφη και θα της χαλάσει την διάθεση. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη μα θα πρέπει να είστε διακριτικές και να μην φέρετε σε δύσκολη θέση ούτε τον φίλο σας ούτε την νύφη στην ομορφότερη μέρα της ζωή τους που τους ανήκει ολοκληρωτικά. Για το ντύσιμό σας επιλέξτε κάτι κομψό θηλυκό και όμορφο μα όχι λευκό, ή πολύ sexy. Γενικά μην κάνετε τίποτε το οποίο θα μπορούσε να στεναχωρήσει την νυφούλα. Και ποιός ξέρει… ίσως με τον καιρό αποκτήσετε στο πρόσωπό της και μια πολύ καλή φίλη που θα σας σέβεται και θα σας εκτιμά. Και τότε πραγματικά δεν θα αισθάνεστε κανένα κενό στην καρδιά σας γιατί ο καλύτερός σας φίλος και η γυναίκα του θα συνεχίσουν να είναι κομμάτι της ζωής σας.

Δείτε Ακόμη

  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΧΕΣΕΙΣ
  • 10.909 επισκέπτες !