• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Πρόταση γάμου

Πρόταση γάμου

Πρόταση γάμου, μια ερώτηση που μόνο η λέξη ΝΑΙ θα θεωρηθεί … σωστή απάντηση!!!

Το που θα γίνει τώρα αυτή η πολυπόθητη πρόταση γάμου, εξαρτάται από την προσωπικότητα του άντρα, την φαντασία του, το κατά πόσο καλά γνωρίζει το τι θα ενθουσίαζε την κοπέλα στην οποία θα απευθυνθεί και φυσικά το κατά πόσο σίγουρος είναι για την απάντηση που θα δεχθεί στην ερώτησή του.

Όσο για τις γυναίκες, δεν υπάρχει περίπτωση, όταν είναι ερωτευμένες με κάποιον και η σχέση τους δείχνει να γίνεται σοβαρή και πλαισιωμένη από όσα χρειάζονται για να οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, να μην ονειρεύονται την στιγμή που ο καλός τους θα τους κάνει πρόταση γάμου, να αγωνιούν για το πόσο έξυπνη ή ρομαντική ή ακραία ή χιουμοριστική ή ξεχωριστή θα είναι αυτή, να ονειρεύονται το νυφικό που θα φοράνε την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους ή να φαντάζονται το σπίτι στο οποίο θα στεγάσουν την αγάπη τους με σκοπό την δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας.

Ας δούμε λοιπόν μερικές προτάσεις γάμου:

– Ένας ρομαντικός σίγουρα θα επέλεγε να κάνει την πρότασή του με ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από το φως των κεριών, με λουλούδια, σαμπάνια και φυσικά … love songs!!! Θα κοιτούσε στα μάτια την αγαπημένη του και θα της πρόσφερε ένα μονόπετρο 24καρατίων μαζί με μια υπόσχεση για το ότι θα την έκανε ευτυχισμένη.

– Μια άλλη ιδέα είναι …πρόταση γάμου σε μια παραλία με πανσέληνο. Μια πρόταση που σίγουρα θα άγγιζε την κάθε γυναίκα όποιας ηλικίας, μιας και γενικά το φόντο αυτό υπόσχεται πολλά και ταιριάζει απόλυτα με τα ερωτευμένα ζευγάρια που κάνουν όνειρα για μια γλυκιά και ευτυχισμένη συμβίωση κάτω από τα δεσμά του γάμου.

– Για τους πιο οικονομικά άνετους υπάρχει η δυνατότητα να συνδυάσουν την πρόταση γάμου με ένα ρομαντικό express ταξιδάκι και ή να την κάνουν στην διαδρομή καθώς θα είναι πχ. μέσα στο αεροπλάνο με θέα που έτσι και αλλιώς σε κάνει να ονειρεύεσαι μιας και βρίσκεσαι ανάμεσα στα σύννεφα, ή στο καράβι με το γαλάζιο φόντο να προσθέτει την δική του πινελιά σε μια ρομαντική πρόταση ή ακόμη όταν φτάσετε στον προορισμό σας την στιγμή που θα δείτε την κοπέλα σας να μοιάζει ευτυχισμένη με το ταξίδι έκπληξη που της ετοιμάσατε.

– Για τους πιο νέους και τολμηρούς υπάρχει η δυνατότητα σε συνεργασία με την αρμόδια εταιρία, η πρόταση γάμου να γραφτεί σε μια γιγαντοοθόνη σε μια κεντρική λεωφόρο της πόλης. Έτσι την πάτε μια βόλτα και την αφήνετε να δει έκπληκτη το όνομά της να συνοδεύεται από μια πρόταση γάμου σε μια φωτεινή επιγραφή.

– Μπορείτε ακόμη, αν είστε των εκπλήξεων και δεν κομπλάρετε, να την πάτε στο κέντρο που τραγουδά ο αγαπημένος της τραγουδιστής και αφού το έχετε κανονίσει από πριν μαζί του, να την καλέσει στην πίστα και να της το πει με ένα τραγούδι.

– Βέβαια καμιά φορά ακόμη και μια πρόταση γάμου στο σπίτι την στιγμή που βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία ή που κάθεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και κάνετε όνειρα για το μέλλον σας δεν είναι κακή ιδέα αν είστε και οι δυο σπιτόγατοι. Άλλωστε καμιά φορά το απλό εκτιμάται πολύ περισσότερο μιας και μοιάζει πιο κοντινό στην πραγματικότητα.

Γενικά πάντως δεν πρέπει να αγχώνεστε. Όταν υπάρχει αγάπη σε μια γυναίκα όλα φαίνονται τέλεια και ρομαντικά αρκεί να ξέρει πως εννοείτε αυτά που λέτε και η πρόταση που της κάνετε είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Εφοδιαστείτε λοιπόν με θάρρος, ψάξτε για ένα καλόγουστο μονόπετρο και αφήστε την καρδιά σας να σκηνοθετήσει για εσάς την πιο όμορφη πρόταση γάμου που θα σας κάνει να νοιώθετε άνετα και νομίζετε πως θα είναι ικανή να αποσπάσει μια …θετική απάντηση.Αφιερώστε ένα μέρος της ενέργειάς σας σε αυτή και κρατήστε την υπόλοιπη για να την χρησιμοποιήσετε αργότερα προσπαθώντας να κάνετε ευτυχισμένη την γυναίκα σας!!!

Δείτε Ακόμη

  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 10.019 επισκέπτες !