• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Τα 5 λάθη της νύφης

Τα 5 λάθη της νύφης

Τα 5 λάθη της νύφης.

Δείτε τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνει μια νύφη και προσπαθήστε να τα αποφύγετε ώστε ο γάμος σας να είναι για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα μια πραγματικά μοναδική και αξέχαστη στιγμή!!!

•Πέφτουν αρκετές από αυτές στην παγίδα εξαντλητικών διαιτών για να χάσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αρκετά κιλά. Το μόνο που καταφέρνουν όμως είναι να δείχνουν πιο κουρασμένες, να έχουν ζαλάδες, νεύρα και στην ουσία να μην χάνουν λίπος αλλά υγρά. Έτσι λοιπόν αν κάποιες από εσάς θεωρείτε πως πρέπει να χάσετε κιλά για να δείχνετε πιο όμορφες με το νυφικό σας φόρεμα, ξεκινήστε την προσπάθεια από νωρίς επιλέγοντας ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που θα σας προτείνει ένας διαιτολόγος – διατροφολόγος και θα ανταποκρίνεται στις δικές σας και μόνο ανάγκες.

•Ένα άλλο λάθος που κάνουν είναι να απομακρύνονται από τον σύντροφό τους μιας και ασχολούνται πάντα με την οργάνωση του γάμου. Τότε εκείνος αισθάνεται παραμελημένος και αρχίζουν τα πρώτα …καβγαδάκια. Προσπαθήστε να μοιράσετε αρμοδιότητες ώστε να έχετε την δυνατότητα να χαρείτε με τον μέλλοντα σύζυγό σας και αυτή την φάση της ζωής σας. Βγείτε έξω να διασκεδάσετε, συζητήστε και κάντε όνειρα για το κοινό σας μέλλον, πηγαίνετε μαζί για ψώνια και γενικά δείξτε του πως εξακολουθεί να αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Το να καταφέρετε να οργανώσετε έναν τέλειο γάμο δεν έχει νόημα αν παράλληλα δεν μπορείτε να έχετε μια τέλεια και χωρίς … μουρμούρα σχέση με τον σύντροφό σας.

•Για άλλες πάλι η ημέρα του γάμου τους αποτελεί ένα παραμύθι που προκειμένου να το ζήσουν όπως το έχουν ονειρευτεί ξεφεύγουν πολύ από τον προϋπολογισμό τους και πάλι δημιουργούνται εντάσεις. Από την αρχή θα πρέπει να δείτε το ποσό που είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε και να οργανώσετε τα πάντα σύμφωνα με αυτό. Μην νομίζετε πως δεν θα τα καταφέρετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή, καλή διάθεση και έρευνα αγοράς.

•Πολλές φορές οι νύφες εκνευρίζονται με τους γονείς τους και ιδιαίτερα με την μητέρα τους που θεωρούν πως έχει άποψη για όλα, θέλει να επεμβαίνει στην προσωπική τους ζωή, τους κάνει έλεγχο ακόμη και λίγες μέρες πριν το γάμο κ.τ.λ. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείξετε στους γονείς σας κατανόηση. Ναι είναι αλήθεια πως κάποιες φορές κατά τις προετοιμασίες του γάμου γίνονται παράξενοι, υπερβολικοί και σίγουρα εκνευριστικοί. Μήπως όμως αυτό γίνεται γιατί δεν μπορούν να αντέξουν το γεγονός πως θα σας αποχωριστούν; Μήπως τα συναισθήματά τους είναι περίεργα καθώς βλέπουν πως πλησιάζει η ώρα το μωρό τους να ανοίξει τα φτερά του για να δημιουργήσει την δική του οικογένεια και δεν θα μπορούν πια να το προστατέψουν 100% ; Δώστε τους την ευκαιρία να καταλάβουν πως η αγκαλιά τους θα είναι για πάντα βάλσαμο για εσάς και πως το ότι παντρεύεστε δεν σημαίνει πως θα κόψετε τις γέφυρες που σας ενώνουν. Θα δείτε πως σιγά σιγά θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα είναι έτοιμοι ώστε να βρίσκονται πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους όποια στιγμή και αν την χρειαστείτε.

•Νύφες που περιαυτολογούν…Το ότι ετοιμάζεστε να παντρευτείτε δεν σημαίνει πως πρέπει να απασχολεί γνωστούς και φίλους κάθε στιγμή της ημέρας. Ναι είναι λογικό να θέλετε να μοιραστείτε την χαρά σας, τα σχέδιά σας και να όνειρά σας για ένα εντυπωσιακό νυφικό, ένα λαμπερό μακιγιάζ, μια υπέροχη τελετή και μια άψογη δεξίωση όμως όταν οι συζητήσεις σας στρέφονται πάντα προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται κουραστικές. Μην προσπαθείτε με αυτό τον τρόπο να τραβήξετε την προσοχή όλων γιατί να είστε σίγουρες πως θα βαρεθούν και θα αποκρυνθούν από κοντά σας. Για τέτοιες συζητήσεις η κολλητή σας φτάνει και περισσεύει . Με όλη την παρέα όμως συνεχίστε να περνάτε υπέροχα και να διασκεδάζετε όπως πριν. Να είστε σίγουρες πως για αυτά που πραγματικά τους ενδιαφέρει να μάθουν σχετικά με τον γάμο σας θα σας ζητήσουν να τους ενημερώσετε!!!

Δείτε Ακόμη

  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 8.833 επισκέπτες !