• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ TopGamos.gr

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε με τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο TopGamos.gr μπορεί να αναθεωρήσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις από καιρό σε καιρό, ενημερώνοντας την παρούσα σελίδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Χρήση του υλικού σε αυτόν τον ιστοχώρο
Ο Top-Gamos.com διατηρεί αυτή την ιστοσελίδα για την προσωπική σας ψυχαγωγία, πληροφόρηση, επιμόρφωση και επικοινωνία. Όλα όσα βλέπετε ή διαβάζετε στην ιστοσελίδα (όπως εικόνες, φωτογραφίες, εικόνες, κείμενα και άλλα υλικά) («Περιεχόμενο») αποτελεί ιδιοκτησία του TopGamos.gr, καθώς και των επιχειρήσεων των οποίων οι υπηρεσίες παρουσιάζονται. Απαγορεύεται η πώληση, αναπαραγωγή, διανομή, τροποποίηση, απεικόνιση, δημόσια εκτέλεση, οποιουδήποτε περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο, για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης περιεχομένου μας σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του TopGamos.gr. Ωστόσο, μπορείτε να αντιγράψετε ηλεκτρονικά ή να εκτυπώσετε σελίδες από την ιστοσελίδα για προσωπική, μη εμπορική χρήση, με την προϋπόθεση ότι θα περιλαμβάνουν μια σημείωση περί πνευματικών δικαιωμάτων σε κάθε σελίδα.

Δικές σας δημοσιεύσεις
O TopGamos.gr θέλει να ακούσει από εσάς. Κάθε δημιουργία ή πρωτότυπο υλικό ή οποιαδήποτε άλλη δημιουργική πρόταση, κείμενο, λογισμικό, μουσική, ήχος, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο, μηνύματα, ιδέες, σημειώσεις, σχέδια ή άλλες πληροφορίες που υποβάλετε σε μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλο τρόπο, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και μας Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Με την υποβολή ή και δημοσίευση περιεχομένου στο δικτυακό τόπο, χορηγείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα TopGamos.gr μία διαρκή, αμετάκλητη, μη αποκλειστική άδεια για χρήση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, δημοσίευση, επεξεργασία, μετάφραση , διανομή, εκτέλεση, δημιουργία παράγωγης εργασίας της και εμφάνιση του περιεχομένου μόνο, ή ως μέρος των άλλων έργων σε οποιαδήποτε μορφή, μέσο ή τεχνολογία, είτε είναι τώρα γνωστή ή θα αναπτυχθεί στο μέλλον. Κάθε περιεχόμενο που μεταδίδεται ή αναρτάται μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την TopGamos.gr για οποιοδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων της αναπαραγωγής, αποκάλυψης, διαβίβασης, δημοσίευσης, μετάδοσης.
Ως χρήστης, είστε υπεύθυνοι για το δικό σας περιεχόμενο και υπεύθυνοι για τις συνέπειες της δημοσίευσης τέτοιου περιεχόμενου. Δεν πρέπει να κάνετε τα εξής πράγματα: Να χρησιμοποιείτε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός εάν είστε κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή έχετε την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Το υλικό να μην παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ή οποιαδήποτε άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων ή την προστασία της ιδιωτικής ζωής ή τα δικαιώματα δημοσιότητας άλλων. Απαγορεύεται υλικό που είναι άσεμνο, δυσφημιστικό, απειλητικό, ενοχλητικό, υβριστικό, σε άλλο χρήστη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, δημοσίευση ή μετάδοση διαφημίσεων, «junk mail», «ανεπιθύμητη αλληλογραφία» και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, υποδύεστε άλλο πρόσωπο ή διαστρεβλώνεται η σχέση σας με οποιοδήποτε πρόσωπο ή οργάνωση. Η ιστοσελίδα Top-Gamos.com δεν αντιπροσωπεύει ούτε εγγυάται την ειλικρίνεια, την ακρίβεια ή την αξιοπιστία οποιουδήποτε περιεχομένου που δημοσιεύτηκε από άλλους χρήστες και δεν εγκρίνει απαραίτητα τις γνώμες που εκφράστηκαν από τους χρήστες. Αναγνωρίζετε ότι οποιαδήποτε υλικό δημοσιεύτηκε από εσάς θα είναι με δική σας ευθύνη.
Ο TopGamos.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει περιεχόμενο, απομακρύνει τους χρήστες και να αποτρέψει περαιτέρω την πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα για την παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων ή το νόμο.

Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας είναι με δική σας ευθύνη. Ο TopGamos.gr δεν εγγυάται ότι το Περιεχόμενο μας είναι ακριβές, χωρίς λάθη και ότι η χρήση του εν λόγω υλικού δεν θα παραβιάζει δικαιώματα τρίτων. O TopGamos.gr δεν εγγυάται ότι όλες οι λειτουργίες θα είναι αλάνθαστες ή ότι η ιστοσελίδα ή ο server που τον καθιστά διαθέσιμο είναι απαλλαγμένοι από ιούς. Ο Topgamos.gr διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει τυχόν λάθη σε αυτή την ιστοσελίδα.
Η ιστοσελίδα μας, σας παρέχεται «ΩΣ ΕΧΕΙ», ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. O TOPGAMOS.GR ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, την πληρότητα ή επικαιρότητα του υλικού που περιέχεται σε αυτό το website ή σχετικά με το λογισμικό, το κείμενο, τα γραφικά, και τις συνδέσεις, Ή ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Περιορισμός της ευθύνης
ΟΥΤΕ Ο TOPGAMOS.GR ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ή ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ, ΕΙΔΙΚΗ Ή ΕΜΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Links
Ο TopGamos.gr δεν έχει εξετάσει όλες τις τοποθεσίες που συνδέονται με αυτή την ιστοσελίδα και δεν είναι υπεύθυνος για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο ή την ακρίβεια ιστοσελίδες που συνδέονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Η σύνδεσή σας σε οποιεσδήποτε άλλες σελίδες ή ιστοσελίδες γίνεται με δική σας ευθύνη. Συμφωνείτε ότι ο TopGamos.gr δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που εσείς ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο μπορεί να υποστεί σε σχέση με ιστοσελίδες τρίτων ή sites.

Λήξη
Συμφωνείτε ότι ο TopGamos.gr μπορεί να τερματίσει σε εσάς τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, εάν πιστεύει ότι έχετε παραβιάσει ή ενεργήσει ενάντια στο γράμμα ή το πνεύμα των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων, παραβιάζονται τα δικαιώματα του Topgamos.gr ή οποιουδήποτε τρίτου, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο με ή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς.

Πνευματική ιδιοκτησία
Όλο το περιεχόμενο σε αυτήν την ιστοσελίδα, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια, εικόνες, ηχητικά κλιπ και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία του Top-Gamos.gr ή των προμηθευτών περιεχομένου της και προστατεύεται από Ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αναπαραγωγή, τροποποίηση, διανομή, μετάδοση, αναδημοσίευση, επίδειξη ή παρουσίαση του περιεχομένου σε αυτή την ιστοσελίδα, απαγορεύεται αυστηρά.

TopGamos.gr
Αθήνα, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9355604
www.topgamos.gr