• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γάμος σε παραλία

Γάμος σε παραλία.

Ένας πολιτικός γάμος με φόντο τον καταγάλανο ουρανό και το μπλε της θάλασσας, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας, αρκεί να τον σχεδιάσετε από νωρίς ώστε να έχει επιτυχία.

Είναι αλήθεια πως αρκετά ζευγάρια επιλέγουν πια να παντρεύονται με πολιτικό γάμο και αργότερα όταν αισθανθούν έτοιμοι τελούν τον θρησκευτικό. Το καλοκαίρι λοιπόν είναι η ιδανική εποχή για να πραγματοποιήσετε ένα ονειρεμένο πολιτικό γάμο ξεχωριστό με τη θαλασσινή αύρα να προσθέτει μια γενναιόδωρη πινελιά στο μαγευτικό σκηνικό του γάμου σας.

Αν πάλι κάνετε μόνο θρησκευτικό γάμο αλλά η ιδέα της παραλίας σας δεν σας αφήνει αδιάφορους, θα μπορούσατε σαφώς να κάνετε την τελετή σε ένα γραφικό ξωκλήσι και την γαμήλια δεξίωση σε μια παραλία, ώστε όλοι οι καλεσμένοι σας να διασκεδάσουν και να παρασυρθούν σε ένα party που θα αφήσει εποχή. Αν πάλι νομίζετε πως οι περισσότεροι από εκείνους δεν θα περνούσαν καλά ( όπως π.χ αν έχετε πολλούς ηλικιωμένους συγγενείς ) τότε η δεξίωση σε μια παραλιακή ταβερνούλα με θέα στη θάλασσα θα ήταν μια καλή εναλλακτική λύση.

Ξεκινώντας πρώτα με τις προσκλήσεις, θα μπορούσατε να επιλέξετε προσκλητήρια στολισμένα με κοχύλια ή μικρά μπουκάλια γυάλινα μέσα στα οποία θα βρίσκεται το μήνυμά σας. Οι μπομπονιέρες καλό θα ήταν να θυμίζουν θάλασσα και αυτό είναι εύκολο να γίνει αν είναι στολισμένες με κοχύλια, αστερίες κ.τ.λ. ή ακόμη μπορείτε να βρείτε μικρά κουτάκια σε σχήμα μπαούλου ώστε να θυμίζουν κάτι από θησαυρό. Το νυφικό σας θα πρέπει να είναι αέρινο ανάλογο με το σκηνικό και τα νυφικά παπούτσια μπορούν να είναι όμορφα σανδάλια ή ακόμη και να εμφανιστείτε ξυπόλητες αφού πρώτα επιβάλλεται να έχετε κάνει ένα επαγγελματικό πεντικιούρ. Η μουσική για την δεξίωση απαλή για extra ρομαντισμό και ένα μενού που θα εμπεριέχει θαλασσινούς μεζέδες και εξωτικά φρούτα.

Καλό θα ήταν να έχετε μελετήσει την παραλία που θα αποφασίσετε να κάνετε τον γάμο σας και φυσικά να είστε προετοιμασμένοι για μια πιθανή ξαφνική μπόρα – ιδιαίτερα αν ο γάμος σας πραγματοποιηθεί σε νησί. Φροντίστε να έχετε καρέκλες γιατί σίγουρα θα χρειαστούν, τις οποίες μπορείτε να στολίσετε με τούλια, γάζες και λουλούδια. Μην ξεχάσετε να στείλετε από νωρίς τα προσκλητήρια ώστε οι καλεσμένοι σας να έχουν χρόνο να οργανωθούν και να ετοιμαστούν ανάλογα. Κάντε το γάμο σας αργά το απόγευμα ώστε από την μια να αποφύγετε την πολύ ζέστη και από την άλλη το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα θα δώσει μια αξεπέραστη γοητεία σε κάθε φωτογραφία σας.

Ετοιμαστείτε για ένα γάμο ονειρεμένο και απολαύστε τον σε όλο του το μεγαλείο!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 13.666 επισκέπτες !