• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γάμος στην Τήνο

Γάμος στην Τήνο

Γάμος στην Τήνο, ένας νησιώτικος γάμος με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, το λευκό-μπλε των σπιτιών και με το φως του ήλιου να φωτίζει τα βήματά σας προς το πιο όμορφο ξεκίνημα του έγγαμου βίου σας.

Aν αγαπάτε την ηρεμία, αν λατρεύετε τη θάλασσα, αν σας σαγηνεύουν τα νησιώτικα τοπία, αν θέλετε τον γάμο σας να τον συνθέτουν εικόνες που θα αποπνέουν ρομαντισμό, τότε μην διστάσετε να τον οργανώσετε στην Τήνο, τον κρυφό θησαυρό των Κυκλάδων. Όσο για το πως θα τον οργανώσετε μην αγχώνεστε καθόλου. Η Τήνος στεγάζει δυνατές επιχειρήσεις με εμπειρία και αισθητική, που θα σας βοηθήσουν στο να υλοποιήσετε το όνειρό σας κάνοντας έναν καλοστημένο γάμο ξεκινώντας από το νυφικό μέχρι και την γαμήλια σουίτα.

Ονειρεμένα νυφικά, εντυπωσιακοί ανθοστολισμοί, μοναδικές αίθουσες δεξιώσεων, catering που ξέρουν να δημιουργούν την ιδανική εικόνα για κάθε περίσταση, γαμήλιες τούρτες που δεν ξεχωρίζουν από αληθινά έργα τέχνης, κομμωτές που θα επιμεληθούν το νυφικό σας χτένισμα, έμπειροι μακιγιέζ που θα δώσουν την τελευταία πινελιά ομορφιάς και φυσικά ξενοδοχεία με γαμήλιες σουίτες κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, ιδανικές για μια παραμυθένια βραδιά με θέα στο Αιγαίο.

Αυτά και πολλά ακόμη σας περιμένουν για να σας οδηγήσουν στα σκαλιά μιας από τις αμέτρητες εκκλησίες του νησιού και έπειτα να σας αφήσουν με την καρδιά σας γεμάτη από όμορφα συναισθήματα στην πόρτα της νέας σας ζωής. Και τίποτε από αυτά που θα ζήσετε δεν θα ξεχαστεί γιατί τα χέρια του φωτογράφου θα κρατούν αμέτρητες φωτογραφίες γάμου, του δικού σας τέλειου γάμου, που θα μαρτυρούν πως ο γάμος στην Τήνο είναι ξεχωριστός με την λάμψη του να αντικατοπτρίζεται σε κάθε εικόνα, σε κάθε βλέμμα, σε κάθε χαμόγελο την κάθε στιγμή και για … πάντα!

Ποιος ξέρει… ίσως γυρίσετε ξανά στο νησί και αυτή την φορά κρατώντας απ’ το χέρι τον ευλογημένο από την Παναγιά καρπό του έρωτά σας, για μια ονειρεμένη βάπτιση στην Τήνο!!!





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 12.250 επισκέπτες !