• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στην Άνδρο

Γαμήλιο ταξίδι στην Άνδρο

Γαμήλιο ταξίδι στην Άνδρο, την αρχόντισσα των Κυκλάδων. Ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός με την τουριστική κίνηση να αυξάνεται χρόνο με χρόνο και όλο και περισσότεροι να την επισκέπτονται για να γευτούν τις αμέτρητες ομορφιές της.

Η Χώρα της Άνδρου είναι γεμάτη με κομψά νεοκλασικά σπίτια που σκορπούν έναν αέρα ευημερίας. Αν επιλέξετε αυτό το νησί για το γαμήλιο ταξίδι σας, θα πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Κάστρο της Χώρας και το άγαλμα του Αφανούς Ναύτη, την Παναγία τη Θεοσκέπαστη και τα αξιοθέατα της Μεσσαριάς.

Ακόμη τον πύργο του Αγίου Πέτρου στο Γαύριο, που σίγουρα θα είναι το φόντο κάποιας φωτογραφίας σας, το σπήλαιο Αλαδινού όπου θα κάνετε την πιο μαγευτική κατάβαση ανάμεσα από σταλακτίτες και σταλαγμίτες και φυσικά το Κόρθι όπου θα θαυμάσετε την πλούσια βλάστηση, τους νερόμυλους και χωριά που ενώ κάθε χειμώνα φορούν στον ουρανό τους ένα πέπλο απόλυτης ηρεμίας και σιωπής, το καλοκαίρι το αποχωρίζονται και ζωντανεύουν με τις φωνές και το γέλιο των επισκεπτών.

Δείτε ακόμη το Αρχαιολογικό Μουσείο της Χώρας, την Καϊρειο Βιβλιοθήκη και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Παλαιόπολης. Αν μάλιστα το γαμήλιο ταξίδι σας είναι προγραμματισμένο για καλοκαίρι, στην Άνδρο θα συναντήσετε οργανωμένες παραλίες με πεντακάθαρα και καταπράσινα νερά και χρυσή άμμο, όπως εκείνες στο Κυπρί και στο Μπατσί, που είναι η πιο κοσμοπολίτικη περιοχή του νησιού και προσφέρει μια διαμονή αξέχαστη στους επισκέπτες της Άνδρου.

Νομίζετε πως μόνο αυτά αξίζουν στην Άνδρο; Όχι βέβαια, μα αφήνουμε τα υπόλοιπα να τα ανακαλύψετε εσείς στο γαμήλιο ταξίδι σας και να βιώσετε από κοντά την γνήσια ομορφιά του νησιού που θα προσθέσει μια ακόμη γεναιόδωρη και πολύ γλυκιά πινελιά στον ονειρεμένο γάμο σας!





Δείτε Ακόμη