• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στη Λέσβο

Γαμήλιο ταξίδι στη Λέσβο, για ειδυλλιακές νύχτες σε ένα νησί που είναι φτιαγμένο για εκείνους που τα θέλουν όλα…

Η Λέσβος αρμενίζει στο βορειοανατολικό Αιγαίο και είναι γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες της με τα καταγάλανα νερά, όπως επίσης για το πάντρεμα της ιστορίας με την σύγχρονη κοσμοπολίτικη ζωή. Η πρωτεύουσα του νησιού  Μυτιλήνη, είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και πραγματικά η ομορφιά της δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν από όσους την επισκέπτονται.

Στην πόλη θα συναντήσετε το κάστρο, χτισμένο τον 14 0 αιώνα, όπου  στο εσωτερικό του διοργανώνονται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Θα δείτε τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου, το Ρωμαϊκό θέατρο, το μουσείο του Θεόφιλου Χατζημιχαήλ με τα μοναδικά του έργα, την Δημοτική Πινακοθήκη και πολλά ακόμη.

Μπορείτε ακόμη να επισκεφτείτε την Σκάλα Ερεσού, τον Μεσότοπο, τον Μανταμάδο, την Πέτρα το Πλωμάρι κ.α. Το νησί φημίζεται για το ούζο του το οποίο και θα απολαύσετε στα ουζερί μετά το μπάνιο σας και φυσικά θα διασκεδάσετε στα μπαράκια που υπάρχουν εν αφθονία σ’ όλο το νησί. Ξενοδοχειακά συγκροτήματα θα σας φιλοξενήσουν και θα κάνουν το γαμήλιο ταξίδι σας μια μικρή όαση στην έρημο της καθημερινότητας.

Ξεκινήστε λοιπόν για τη Λέσβο και αφήστε τον αιγαιοπελαγίτικο αέρα της να σας παρασύρει σε ένα παραμύθι για ερωτευμένους.





Δείτε Ακόμη