• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στη Ρόδο

Photo Credit: www.carpatour.ro

Photo Credit: www.carpatour.ro

 

Το γαμήλιο ταξίδι στην Ρόδο, το νησί του Θεού Ήλιου, θα είναι ένα ταξίδι γεμάτο μαγεία και ρομαντισμό. Η Ρόδος πλέει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και αποτελεί το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων. Την περιτριγυρίζουν μικρά πανέμορφα νησάκια που δεν θα αντισταθείτε και θα τα επισκεφτείτε και αυτά.

Η Ρόδος, είναι ιδανική για απογευματινές βόλτες τότε που το ηλιοβασίλεμα την μετατρέπει σε μια Θεά του ρομαντισμού. Θα επισκεφτείτε την Λίνδο με το επιβλητικό της κάστρο και θα εντυπωσιαστείτε από τα σπίτια που φαντάζουν σαν ορειβάτες στις πλαγιές του λόφου. Θα φτάσετε στην αρχαία Ακρόπολη, εκεί όπου κοιτάζοντας την θέα του νησιού από ψηλά θα νιώσετε τι σημαίνει η λέξη  << μαγεία >>.

Θα κάνετε την βόλτα σας στο πάρκο Ροδίνι που είναι γεμάτο με παγώνια, το πάρκο με τις πεταλούδες, το τέμενος του Σουλειμάν, την Καλλιθέα, και θα κολυμπήσετε στις καλύτερες παραλίες όπως εκείνες της Αφάντου, Χαβάη, Κοσκινού, Ιξιά κ.τ.λ. Θα δοκιμάσετε γεύσεις που θα σας απογειώσουν, και θα μείνετε σε ξενοδοχεία που ξέρουν να ικανοποιούν τους επισκέπτες τους.

Ποιος ξέρει… ίσως η Ρόδος καταφέρει τελικά οι λίγες μέρες του γαμήλιου ταξιδιού σας να γίνουν μήνας του μέλιτος, γιατί στ’ αλήθεια δύσκολα θα αποφασίσετε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για να πάρετε τον δρόμο της επιστροφής.





Δείτε Ακόμη