• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στη Σαντορίνη

Γαμήλιο ταξίδι στη Σαντορίνη

Γαμήλιο ταξίδι στη Σαντορίνη ή αλλιώς Θήρα, ένα νησί που συγκλονίζει και με ένα ηλιοβασίλεμα που μεθάει τους πάντες δίνοντας στο νου αφορμή για να κάνει όνειρα και στη ψυχή εφόδια για να τα πραγματοποιήσει.

Πρωτεύουσα του νησιού τα Φηρά. Ένας σύγχρονος οικισμός που κάθε χρόνο ανοίγει την αγκαλιά του για να καλοσωρίσει ένα μεγάλο πλήθος τουριστών που καταφτάνουν για να γνωρίσουν το νησί. Διαθέτει ένα πλήθος μπαρ, εστιατορίων, υπηρεσιών και ξενοδοχείων για κάθε βαλάντιο και για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Η θέα στην Καλντέρα μαγνητίζει και η περιήγηση στα Φηρά αξίζει!

Θα δείτε το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας με ευρήματα από το Ακρωτήρι Θήρας, θα επισκεφτείτε το πασίγνωστο Ημεροβίγλι, την Περισσά γνωστή για την μαύρη και λεπτή άμμο που σκεπάζει την μεγάλη παραλία της, την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού αλλά και τον Αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Θήρας. Θα περάσετε από το παραδοσιακό χωριό της Έξω Γωνιάς και της Μέσα Γωνιάς που θα σας μάθουν πως ήταν η παλιά Σαντορίνη, με όμορφα ξωκκλήσια και δρομάκια κατάμεστα από λουλούδια. Μεσογειακή κουζίνα που θα σας αποζημειώσει, νυχτερινή ζωή που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη και δωμάτια, σουίτες, ξενώνες και συγκροτήματα που θα κάνουν την διαμονή σας απλά … βασιλική! Και φυσικά ένα πλήθος από παραλίες οργανωμένες ή για ανακάλυψη που παίζουν με τα χρώματα, και θα κάνουν την κάθε σας βουτιά να είναι γεμάτη δροσιά και τέρψη. Δείτε το ηλιοβασίλεμα απ’ την Οία, και χαρείτε ένα γαμήλιο ταξίδι γεμάτο εμπειρίες.

Η Σαντορίνη σας περιμένει με ένα μεγάλο γαμήλιο δώρο!

Ποιο είναι αυτό;

Μα να σας υποδεχτεί με αγάπη και ζεστασιά και να σας αφήσει να την γνωρίσετε απ’ άκρη σ’ άκρη, γεμίζοντας τα μάτια σας και την ψυχή σας ομορφιά και δίνοντας στο γάμο σας μια άσβηστη λάβα που πηγάζει απ’ τα έγκατα της γης της για να κρατά τον έρωτά σας για πάντα φλογερό και την αγάπη σας για πάντα ένα ενεργό …. ηφαίστειο,  που η κάθε του έκρηξη θα μπορεί να σκορπά ολόγυρα μόνο τρυφερές στιγμές και όμορφες εικόνες….





Δείτε Ακόμη