• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στη Σκύρο

Γαμήλιο ταξίδι στη Σκύρο, το νησί των Σποράδων που έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να διατηρήσει τις παραδόσεις του, την μοναδικότητά του και το χαρακτήρα του.

Η Χώρα της Σκύρου είναι κατάμεστη από λευκά σπιτάκια σπαρμένα σε έναν λόφο στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα βυζαντινό φρούριο, χτισμένο στο σημείο της Αρχαίας Ακρόπολης. Η πρόσβαση στο σημείο αυτό γίνεται από μια σήραγγα. Αν και λίγα πράγματα έχουν διασωθεί από το φρούριο, κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πως η θέα που προσφέρει στον επισκέπτη είναι μαγευτική.

Στο νησί της Σκύρου μπορεί κανείς να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό και Δημοτικό Μουσείο όπως επίσης και το Μουσείο Φαλτάιτς στον Παλαιόπυργο, ένα Λαογραφικό Μουσείο το οποίο στεγάζεται σε ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο αρχοντικό. Ένα άλλο αξιοθέατο βρίσκεται κοντά στις τρεις Μπούκες, στο νότιο άκρο του νησιού και είναι ο τάφος του επικού ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ, Βρετανικής καταγωγής, ο οποίος έχασε την ζωή του στο Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο μένοντας στην ιστορία για τα γεμάτα πατριωτισμό λόγια του…..αν πεθάνω ένα να ξέρετε, πως κάπου υπάρχει μια γωνιά σε τόπο ξένο που για μένα θα είναι πάντα η Αγγλία.

Η Σκύρος είναι ένα νησί που μπορεί να χαρίσει στο γαμήλιο ταξίδι σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μέσα σε ένα υπέροχο φόντο που συνθέτουν το μπλε της θάλασσας και το κατάλευκο των σπιτιών, με υπέροχα ξενοδοχεία και studios όπου η πολυτέλεια και η άρτια αισθητική τα μετατρέπουν σε επίγειους παράδεισους, ταβερνούλες και καφετέριες για να απολαύσετε το φαγητό σας ή τον καφέ σας, υπέροχες παραλίες με πεντακάθαρα νερά για να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα και γενικά ημέρες γεμάτες από όμορφες εμπειρίες που θα σας θυμίζουν για πάντα πως η επιλογή της Σκύρου για τον μήνα του μέλιτος ήταν σωστή…





Δείτε Ακόμη