• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμήλιο ταξίδι στον Μαυρίκιο

Γαμήλιο ταξίδι στον Μαυρίκιο

Γαμήλιο ταξίδι στον Άγιο Μαυρίκιο, ένα νησί που θα κλέψει την καρδιά σας και σας μαγέψει ολοκληρωτικά. Γιατί τελικά τα όνειρα μπορούν να ζωντανέψουν και να χαρίσουν σε κάθε ζευγάρι που παντρεύεται στιγμές ανεπανάληπτες που θα λειτουργήσουν σαν εφόδια για την ευτυχισμένη πορεία του έγγαμου βίου του.

 

Μοναδικές τροπικές παραλίες με γαλαζοπράσινα ζεστά νερά, με φιλόξενους κατοίκους που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας χαρίζοντάς σας το πιο ζεστό τους χαμόγελο, ξενοδοχειακά Resort που ίσως μπορούν να θεωρηθούν ακόμη και τα ωραιότερα του κόσμου, ο Άγιος Μαυρίκιος είναι από  τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για έναν τέλειο μήνα του μέλιτος.

 

Η πλούσια χλωρίδα και πανίδα του, καθιστούν τον Μαυρίκιο σαν το νησί που εκεί ποτέ κανείς δεν πρόκειται να πλήξει μιας και οι ασχολίες του καθώς και οι εκδρομές που μπορεί να κάνει είναι αμέτρητες. Αν τελικά αποφασίσετε να επισκεφτείτε αυτό το υπέροχο νησί θα πρέπει να δείτε το πάρκο Chamarel, με το μοναδικό φυσικό φαινόμενο των  επτά διαφορετικών χρωμάτων γης και τον εντυπωσιακό καταρράκτη  του που το κάνουν να αποτελεί το πιο εντυπωσιακό αξιοθέατό  του, τον Βοτανικό Κήπο του Pamplemousse όπου θα δείτε  έως και 600 διαφορετικά είδη δέντρων, τροπικών  πουλιών αλλά και λουλουδιών, που θα αποτελέσουν το φόντο σε πολλές φωτογραφίες σας.

 

 

Στη χρυσαφένια άμμο της Poudre d’or, θα χαλαρώσετε ενώ στον κόλπο του Tamarin θα θαυμάσετε από κοντά δελφίνια και φάλαινες. Στην παραλία του Grand Baie που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του νησιού θα εξερευνήσετε τον μαγευτικό βυθό του Ινδικού  Ωκεανού που φιλοξενεί αμέτρητα πολύχρωμα ψάρια και εντυπωσιακά κοράλλια.  Στο Vanille  Crocodille Park ,νότια του νησιού, θα δείτε κροκόδειλους να ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον καθώς επίσης και πελώριες χελώνες που ζουν μόνο στο  Μαυρίκιο.

 

Θα γευτείτε μοναδικά πιάτα της κουζίνας του νησιού, η οποία συνδυάζει στοιχεία της ινδικής, κινεζικής, ευρωπαϊκής και κρεολικής κουζίνας. Και αφού απολαύσετε το εξωτικό φεγγάρι, που θα νιώθετε πως λάμπει μόνο για εσάς, θα χαλαρώσετε σε ένα από τα ξενοδοχειακά resorts που θα δώσουν στις πρώτες γαμήλιες νύχτες σας τον ρομαντισμό και την πολυτέλεια που τους αρμόζει.

 

Ετοιμαστείτε λοιπόν για γαμήλιο ταξίδι στον Αγ. Μαυρίκιο, ένα ταξίδι στο όνειρο. Με την διαφορά βέβαια πως σ’αυτό το όνειρο θα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και θα το ζείτε μαζί με τον σύντροφό σας γεμίζοντας την καρδιά σας μόνο με όμορφες, εξωτικές και γεμάτες πάθος εικόνες.





Δείτε Ακόμη