• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Γαμπρός το καλοκαίρι

Γαμπρός το καλοκαίρι
Γαμπρός το καλοκαίρι.
Η μεγάλη ημέρα του γάμου πλησιάζει και έχει προγραμματιστεί για καλοκαίρι. Αν σκέφτεστε το κατάλληλο ντύσιμο και δεν μπορείτε να κατασταλάξετε, τότε ακολουθήστε τις συμβουλές μας και μην αργείτε γιατί οι μέρες περνούν τόσο γρήγορα….
Πρώτα απ’ όλα το ύφασμα του κοστουμιού θα πρέπει να είναι ελαφρύ και λεπτό. Ένα σαντούγκ ή λινό είναι ότι πρέπει για την περίσταση και φυσικά την εποχή. Το πουκάμισο αντίστοιχα μπορεί να είναι λινό, βαμβακερό ή μεταξωτό ώστε να είναι δροσερό και συνάμα επίσημο.
Το χρώμα τώρα μπορεί να είναι εκτός από το κλασσικό λευκό, το λευκό του πάγου ή της άμμου που μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με ένα απαλό ροζ ή γαλάζιο πουκάμισο. Το σκούρο μπεζ επίσης είναι ιδανικό για καλοκαιρινούς γάμους.
Αν τώρα είστε λάτρης των σκούρων χρωμάτων και ειδικά του μαύρου αλλά δεν το τολμάτε λόγο εποχής, τότε ένα κοστούμι σε ανοιχτό γκρι χρώμα είναι μια κλασσική μεν επιλογή αλλά που θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Μάλιστα αν το συνδυάσετε με μαύρα παπούτσια, απαλό γκρι πουκάμισο και γραβάτα σε έντονα χρώματα, θα δώσετε στο σύνολο μια πιο μοντέρνα πινελιά που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.
Θυμηθείτε πως ένα καλό κούρεμα θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και το σύνολο, ένας καθαρισμός προσώπου θα σας δώσει λάμψη και θα δείχνει την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή και νεανική και μια λεύκανση δοντιών θα σας χαρίσει ένα ακαταμάχητο χαμόγελο. Φορέστε το αγαπημένο σας άρωμα και είστε έτοιμοι για … τα σκαλιά της εκκλησίας.




Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 10.601 επισκέπτες !