• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Δώρα καλεσμένων βάπτισης

Δώρα καλεσμένων βάπτισης

Δώρα καλεσμένων βάπτισης … γιατί η βάπτιση του μωρού σας θα πρέπει να μείνει αξέχαστη!

Σίγουρα είναι χιλιάδες οι ιδέες για δωράκια που καλύπτουν όλα τα βαλάντια και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Άλλωστε ακόμη και αν δεν θέλετε για τον σκοπό αυτό να διαθέσετε πολλά χρήματα μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε, να αφήσετε το ταλέντο σας και την φαντασία σας να ξεδιπλωθούν και να δημιουργήσετε μικρά αριστουργήματα με αγάπη, που θα έχουν και ακόμη μεγαλύτερη συναισθηματική αξία. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες και εσείς μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που νομίζετε πως ταιριάζει περισσότερο στο σκηνικό της βάπτισης του μωρού σας.

Καραμέλα-σοκολατάκι. Ζητήστε από το ζαχαροπλαστείο σας να σας φτιάξει σοκολατάκια σε διάφορα σχεδιάκια τα οποία θα τυλιχτούν σε σχήμα καραμέλας και θα δεθούν με κορδέλες ή αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μόνες σας διάφορα γλυκίσματα όπως κεκάκια, σοκολατάκια, αποξηραμένα φρούτα με επικάλυψη σοκολάτας, μπισκοτάκια κ.τ.λ. και να τα τυλίξετε σε χρωματιστή ζελατίνη δένοντάς τα με κορδέλα. ( Κορδέλες και ζελατίνη θα βρείτε σε πολύ καλή τιμή σε καταστήματα με είδη συσκευασίας όπου εκεί θα μπορέσετε να συναντήσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας δώσουν πολλές νέες ιδέες ).

•Ακόμη μπορείτε να παραγγείλετε σοκολατίτσες που πάνω τους θα γράφουν κάτι όπως: << το γλυκό μου ευχαριστώ >>.

•Αν θέλετε μπορείτε να παραγγείλετε και γλειφιτζούρια ή ζαχαρωτά στα χρώματα της βάπτισης.

•Μια μικρή κορνιζούλα με την φωτογραφία του μωρού και ένα ευχαριστώ.

•Ένα μπρελόκ- γούρι μέσα σε πουγκάκι με ένα ματάκι, ένα πέταλο, ένα ρόδι και ροζ πέτρες αν είναι κορίτσι ενώ σιέλ αν είναι αγόρι ή σε ένα ουδέτερο χρώμα, με το οποίο σίγουρα η βάπτιση θα τους μείνει αξέχαστη, αφού θα την θυμούνται κάθε φορά που θα κρατούν στα χέρια τους τα κλειδιά τους.

•Μια κάρτα με ένα αποξηραμένο λουλούδι που θα ευχαριστεί τους καλεσμένους για την παρουσία τους.

•Ένα κείμενο ευχαριστιών γραμμένο σε πάπυρο και τυλιγμένο με κορδέλα όπως για παράδειγμα: << Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να μοιραστείτε μαζί μας την χαρά της βάπτισης του μωρού μας. Η ημέρα αυτή έγινε πιο όμορφη χάρη της δικής σας παρουσίας και το χαμόγελό σας πρόσθεσε ακόμη ένα φωτεινό άστρο στον παραμυθένιο ουρανό του >>.

Μπαλόνια με ήρωες της disney για τους μικρούς φίλους.

Γλαστράκια με λουλούδια που θα στολίζουν τα τραπέζια την ώρα της δεξίωσης και θα αποτελέσουν το δώρο των καλεσμένων το τέλος.

•Αν η βάπτιση γίνει Νοέμβρη – Δεκέμβρη τότε μπορείτε να τους χαρίσετε από ένα στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ αν γίνει άνοιξη – καλοκαίρι από ένα μικρό μπουκαλάκι μέσα στον πάτο του οποίου θα υπάρχει λίγη άμμος και ένα μικρό κοχυλάκι και σε ένα τυλιγμένο χαρτί θα γράφετε ευχαριστούμε. Θα το κλείσετε με φελλό και αν θέλετε μπορείτε να δέσετε μια κορδελίτσα στο λαιμό του.

Όλα αυτά τα δωράκια μπορείτε να τα αφήσετε στις θέσεις των καλεσμένων στο τραπέζι ή να στολίσετε με αυτές τις μικρές εκπλήξεις ένα μικρό τραπεζάκι στην είσοδο του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση και μαζί με αυτές να έχετε το ευχολόγιο. Έτσι οι καλεσμένοι θα γράφουν την ευχή τους και θα φεύγουν με το δικό σας ευχαριστώ μέσα από τα δωράκια σας.

Δώρα λοιπόν για τους καλεσμένους γιατί στη βάπτιση του μωρού σας οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά και μια μικρή χειρονομία μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά στα μικρά και … μεγάλα παιδιά.





Δείτε Ακόμη