• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Επιλέξτε το στυλ του γάμου σας

Το στυλ του γάμου σας, είναι εκείνο που θα πρέπει να σας απασχολήσει αμέσως αφού καταλήξετε στην ιδανική ημερομηνία που θα τελεστεί το μυστήριο. Είναι ίσως ένα δύσκολο κομμάτι μα ταυτόχρονα τόσο όμορφο και δημιουργικό και σίγουρα θα καθρεφτίζει την προσωπικότητά σας και τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος από τα όνειρά σας.

Έτσι λοιπόν αρχίστε να ενημερώνεστε και να κοιτάτε εικόνες σχετικές με διακόσμηση σπιτιού, μόδας αλλά και gourmet. Όσο και αν σας φαίνεται απίθανο, οι καλύτερες ιδέες καμιά φορά έρχονται από το πουθενά και εσείς μπορείτε μετά να τις μετατρέψετε στο ιδανικό σκηνικό που θα φιλοξενεί τον γάμο σας. Κάθε τι που θα σας εντυπωσιάζει και θα σας αγγίζει, προσπαθήστε να το αποθηκεύετε ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να το ξαναδείτε ώσπου να πάρετε την τελική σας απόφαση.

Έπειτα θα πρέπει να επιλέξετε τα χρώματα που επιθυμείτε να κυριαρχούν. Αν π.χ λατρεύετε το κόκκινο θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε στην νυφική ανθοδέσμη, στις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, μικρές λεπτομέρειες στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης κ.τ.λ.

Ανάλογα πάντα με την εποχή που θα γίνει ο γάμος, αλλάζει και το στυλ. Αν γίνει καλοκαίρι το μπλε της θάλασσας σε αντίθεση με το λευκό του νυφικού θα ήταν ένας υπέροχος συνδυασμός, αν γίνει φθινόπωρο το πορτοκαλί και το καφέ θα είναι τόσο επίκαιρα μιας και η φύση από μόνη της έχει επιλέξει αυτή την περίοδο αυτά τα χρώματα με τα δέντρα να το επιβεβαιώνουν. Ιδιαίτερα αν κάνετε την δεξίωση σας σε κτήμα το σκηνικό θα είναι παραμυθένιο. Αν πάλι ο γάμος σας γίνει το χειμώνα, μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα όπου θα κυριαρχεί το ασημί, το λευκό ή το χρυσό και θα θυμίζει χιονισμένο τοπίο με μια λάμψη που θα ζεσταίνει. Την άνοιξη το παιχνίδι γίνεται πιο ενδιαφέρον και οι επιλογές αμέτρητες και για όλα τα γούστα, μιας και η φύση φορά τα καλά της και τα λουλούδια είναι ολάνθιστα δημιουργώντας μια εορταστική και συνάμα ρομαντική ατμόσφαιρα.

Πείτε ναι στις λεπτομέρειες που θα σας χαρακτηρίζουν και δώστε έτσι μια πιο προσωπική νότα στο γάμο σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε στιγμές από το ξεκίνημα της γνωριμίας σας που θα κάνουν την διαφορά. Π.χ Το μενού μπορεί να περιλαμβάνει το αγαπημένο σας ορεκτικό ή γλυκό που είχατε φάει στο πρώτο σας ….επίσημο ραντεβού, το ποτό υποδοχής να είναι από το μέρος που κάνατε τις πρώτες σας διακοπές μαζί κ.τ.λ.

Τέλος θα πρέπει να αποφασίσετε αν ο γάμος σας θέλετε να είναι επίσημος ή πιο casual και αυτό θα το προσδιορίζουν ακόμη και η ώρα καθώς και η μέρα που θα τον κάνετε. Δεν μπορεί σαφώς να θεωρηθεί τόσο επίσημος ένας γάμος που θα γίνει καθημερινή πρωί με έναν που θα γίνει Σάββατο ή Κυριακή βράδυ. Οι καλεσμένοι σας με το που θα έχουν στα χέρια τους το προσκλητήριο θα μπορούν να έχουν μια πρώτη εικόνα για το όλο στυλ. Στον επίσημο και κλασικό γάμο τα πράγματα είναι εύκολα γιατί πάνω κάτω όλοι είναι προετοιμασμένοι και γνωρίζουν καλά πως θα πρέπει να εμφανιστούν ώστε η παρουσία τους να δένει με το όλο σκηνικό. Αν τώρα θέλετε ο γάμος σας να είναι casual επιλέξτε να τον κάνετε πρωινή ή απογευματινή ώρα ή ακόμη και μεσημέρι και όχι σε κτήμα αλλά σε μια αίθουσα σε ένα οινοποιείο ή με την βοήθεια catering ακόμη και στο σπίτι σας αν έχει μεγάλο κήπο ή στην παραλία ή σε beatch bar αν είναι καλοκαίρι.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 10.118 επισκέπτες !