• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Επιλογή γαμήλιου μεταφορικού μέσου

Επιλογή γαμήλιου μεταφορικού μέσου

Η επιλογή του γαμήλιου μεταφορικού μέσου, αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην ατζέντα οργάνωσης του γάμου. Οι επιλογές είναι πολλές και η κάθε μια έχει να συμπληρώσει και από μια πινελιά στο σκηνικό όπου η νύφη εμφανίζεται με όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω της και να κλέβει την παράσταση. Μια παράσταση στην οποία ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός και της αξίζει να δείχνει ευτυχισμένη και λαμπερή. Ανάλογα πάντα με το στιλ του γάμου, την προσωπικότητα σας αλλά και το χρηματικό ποσό που διαθέτετε εσείς οι… μελλόνυμφοι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από:

Αυτοκίνητο ή λιμουζίνα: Μια κλασική και συνάμα διαχρονική επιλογή με την νύφη να ξεπροβάλλει από ένα αυτοκίνητο στολισμένο με ένα μπουκέτο από υπέροχα φρέσκα λουλούδια στο μπροστινό μέρος ή στον καθρέφτη του οδηγού ή ακόμη και με μια σύνθεση λουλουδιών στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Μια λιμουζίνα πάλι μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω όμως αν ονειρεύεστε μια… χλιδάτη εμφάνιση δεν έχετε παρά να την νοικιάσετε. Άλλωστε η ημέρα του γάμου είναι πλασμένη για να πραγματοποιούνται όνειρα.

Άμαξα: Μια νύφη που ζωντανεύει το παραμύθι με την σταχτομπούτα μόνο που σε αυτή την περίπτωση τα ολόλευκα άλογα και η στολισμένη με λουλούδια και τούλια άμαξα δεν θα μεταμορφωθούν σε …. ποντίκια και κολοκύθα όταν το ρολόι δείξει 12. Μια τέτοια παρουσία σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα ταξιδέψει τους καλεσμένους σας σε έναν κόσμο φανταστικό με πρίγκιπες και παλάτια αλλά σε μια αληθινή διάσταση.

Καίκι: Τι πιο όμορφο μέσο μεταφοράς για έναν γάμο που θα πραγματοποιηθεί σε νησί, από ένα καίκι που θα σχίζει τα καταγάλανα νερά και θα φιλοξενεί την νύφη με ένα αέρινο νυφικό σαν μια γοργόνα που βγαίνει στην στεριά για να ανταμώσει τον καλό της; Σίγουρα μια τέτοια εμφάνιση θα εντυπωσιάσει και μάλιστα αν θέλετε μπορείτε να έχετε κοντά σας και μουσικούς για να δώσουν ζωή στην μελωδία της αγάπης σας.

Μηχανή: Βέσπα ή Harley, η μηχανή δίνει την αίσθηση της ανεξαρτησίας και ταιριάζει απόλυτα σε έναν πιο ρόκ γάμο με το ζευγάρι να καταφτάνει μαζί στην εκκλησία και πολλές φορές με την συνοδεία των μηχανόβιων φίλων τους που δίνουν την εντύπωση πως έχουν την απόλυτη κυριαρχία και τον δυναμισμό που χρειάζεται για να υλοποιήσουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από έναν ευτυχισμένο γάμο. Μια εντυπωσιακή, σέξι και δυναμική εμφάνιση που σίγουρα θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με τα πόδια: Για έναν γάμο που τηρεί τις παραδόσεις, που θέλουν την νύφη να καταφτάνει με τα πόδια και την συνοδεία μουσικών στην εκκλησία ή στο ξωκκλήσι αν μιλάμε για έναν γάμο σε χωριό. Μάλιστα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας η νύφη προτιμά αυτή την επιλογή και μάλιστα την συνοδεύουν οι καλεσμένοι που τραγουδούν μαζί με την ορχήστρα παραδοσιακά τραγούδια γάμου. Αν σας γοητεύουν τα έθιμα και οι παραδόσεις του τόπου σας επιλέξτε να πάτε στην εκκλησία με τα πόδια αλλά φροντίστε να φοράτε άνετα παπούτσια.

Αυτές είναι οι πιο κλασικές επιλογές χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε μια θεαματική εμφάνιση ακόμη και με ελικόπτερο ή και με ποδήλατο αν είστε οικολόγοι κ.τ.λ.

Εσείς επιλέξτε εκείνη που σας ταιριάζει και ζήστε την κάθε στιγμή του γάμου σας με ένταση και πάθος. Άλλωστε ο δρόμος της ζωής είναι μεγάλος και στην πορεία του έγγαμου βίου σας σίγουρα θα χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια στην ευτυχία και θα σας γεμίσουν όμορφες εμπειρίες.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 10.013 επισκέπτες !