• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Ευχές για ευχολόγιο βάπτισης

Ευχές για ευχολόγιο βάπτισης, ένα καλοφτιαγμένο βιβλίο σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα εξωτερικά και με λευκές σελίδες που σας περιμένουν σε ένα καλαίσθητο τραπεζάκι στην είσοδο του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση της βάπτισης στην οποία είστε προσκεκλημένοι, για να γράψει ο καθένας από εσάς μια ευχή βγαλμένη από την καρδιά του και να την αφιερώσει στο νεοφώτιστο παιδάκι.

Κάποιοι ενθουσιάζονται με την ιδέα ενώ κάποιοι άλλοι προσπερνούν γιατί δεν ξέρουν τι να γράψουν, ή γιατί δεν το θεωρούν σημαντικό μιας και έτσι και αλλιώς έχουν ευχηθεί τους γονείς. Κάτι τέτοιο όμως είναι λάθος γιατί το ευχολόγιο βάπτισης αποτελεί για το μωράκι ένα ανεκτίμητο ενθύμιο που θα το συντροφεύει για μια ζωή, θα το συγκινεί, θα το διδάσκει και θα του δίνει κίνητρο για να κάνει όνειρα και να αγωνίζεται να τα πραγματοποιήσει. Διαβάζοντας τις ευχές σας σας σας γνωρίσει καλύτερα και θα νιώσει υπέροχα για την τότε παρουσία σας σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του.

Σας δίνουμε μερικές ευχές για τους γονείς, τη νονά, θείους και φίλους ώστε να πάρετε μια γεύση απ’ το τι θα μπορούσατε να γράψετε και έπειτα με βάση την δική σας προσωπικότητα και τα συναισθήματα που θα νιώσετε σε μια ανάλογη περίσταση να είστε έτοιμοι να αφήσετε το χέρι σας να γράψει στο ευχολόγιο ότι σας πει η καρδιά σας.

 

-Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είσαι γερή και ευτυχισμένη σε όλη σου τη ζωή.

 

-Σου εύχομαι ολόψυχα η σημερινή ημέρα να’ ναι το πρώτο σκαλοπάτι που θα σε οδηγήσει σε μια ονειρεμένη ζωή όπου κάθε στόχος σου και κάθε σου όνειρο θα πραγματοποιούνται.

 

-Το πως νιώθω σήμερα κουκλίτσα μου δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί είσαι ένα μικρό και γλυκό μωράκι. Μεγαλώνοντας όμως θα προσπαθήσω να σου προσφέρω όλα εκείνα που χρειάζονται ώστε στο άκουσμα της λέξης νονά να αισθάνομαι περήφανη και άξια.

 

-Σου ευχόμαστε να είσαι καλότυχη, ευτυχισμένη και τόσο όμορφη όπως είσαι σήμερα για μια ζωή.

 

-Σου ευχόμαστε να ζήσεις μια ζωή όπως θα την ονειρευτείς και καθώς μεγαλώνεις να καταφέρνεις να κάνεις περήφανους τους γονείς σου σε κάθε σου βήμα.

 

-Εύχομαι όταν μπορέσεις να διαβάσεις το ευχολόγιο της βάπτισής σου, οι ευχές όλων μας να έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται. Να είσαι γερός και δυνατός και όλοι σου οι στόχοι να επιτευχθούν.

 

-Για τους γονείς η κάθε μέρα επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα χάδι, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά απ’ το παιδάκι τους είναι αρκετά για να τους θυμίσουν το πόσο τυχεροί είναι. Σήμερα για άλλη μια φορά η βάπτισή σου μας έκανε περήφανους και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είναι ο πρώτος σταθμός σ’ ένα ταξίδι για μια ονειρεμένη ζωή που θα στηρίζεται σε αξίες, θα συνοδεύεται από συναισθήματα αγάπης και θα πλαισιώνεται από ανθρώπους που θα μπορούν να σε εκτιμήσουν και να σε αγαπήσουν αληθινά αγγίζοντας την ψυχή σου. Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι πάντα δίπλα σου δίνοντας το είναι τους για να είσαι ένα καλότυχο και ευτυχισμένο παιδάκι.

Σε λατρεύουμε. Να μας ζήσεις…





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΕΥΧΕΣ
  • 69.554 επισκέπτες !