• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Ζώδια και γάμος

Ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σας μπορείτε να γνωρίσετε… το τι σας περιμένει μετά τον γάμο.  Αν λοιπόν το ταίρι σας είναι:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ τοτε να ξέρετε πως είναι έτοιμος για γάμο. Θα είναι πιστός και αφοσιωμένος και θα σας προσφέρει αγάπη, ασφάλεια και ευτυχισμένη ζωή. Του αρέσει η δουλειά ώστε να σας προσφέρει και του πουλιού το γάλα…

ΔΙΔΥΜΟΣ. Μπράβο σας που καταφέρατε να σας κάνει πρόταση γάμου. Προσπαθήστε να του κάνετε εκπλήξεις συχνά πυκνά γιατί βαριέται εύκολα την ρουτίνα. Αφήστε τον να πιστεύει ότι θα έχει πάντα την ελευθερία του ( μόνο να το πιστεύει !!! ) και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ. Αλλάζει εύκολα γνώμη και είναι σίγουρα ακαταμάχητος στο γυναικείο φύλο. Στις όποιες αποφάσεις παίρνει και συμφωνείτε με αυτές μην του δίνετε το περιθώριο να τις ξανασκευτεί, γιατί μάλλον θα αλλάξει γνώμη. Κάντε του κοπλιμέντα και ποτέ μην τον προσβάλετε. Το οτι σας επέλεξε για σύντροφο σημαίνει πως σας θεωρεί ιδανική.

ΙΧΘΕΙΣ. Ονειρεύονται και είναι ρομαντικοί. Ο γάμος σας θα είναι παραμύθι με ευτυχισμένο τέλος.Θα είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εσας και τα παιδιά σας τα οποία και θα λατρεύει. Και αν θελήσει να λοξοδρομήσει να ξέρετε πως θα το μετανιώσει και θα γυρίσει στην οικογενειακή θαλπωρή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Όταν θεωρήσει οτι βρήκε την ιδανική για οικογένεια γυναίκα δεν θα την αφήσει μέχρι να τον παντρευτεί. Ιδανικός σύντροφος και υπέροχος πατέρας. Δεν αλλάζει με τίποτε την οικογενειακή γαλήνη και το σπίτι του είναι για αυτόν χώρος ιερός. Όταν θέλει να βγεί μην ανησυχείτε θα επιστρέψει σύντομα. Ποτέ δεν θα έκανε χαλούσε τον γάμο του για άλλη σχέση.

ΚΡΙΟΣ.Του αρέσει το σπίτι και η οικογένεια ποτέ ομως δεν θα κλειστεί σε αυτό. Ανήσυχος, ανεξάρτητος και γεμάτος ενέργεια όπως είναι, καλά θα κάνετε αν είστε του σπιτιού να αλλάξετε λίγο γιατί αν αισθανθεί εγκλωβισμένος στον γάμο θα πετάξει σαν πουλάκι.

ΛΕΩΝ. Υπέροχος σύζυγος, τρυφερός αλλά υπερπροστατευτικός. Άν μείνετε έγκυος και πάτε να βάλετε τσιγάρο στο στόμα σας μπορεί και να το φάει απ’το να σας αφήσει να το καπνίσετε και να κάνετε κακό σε εσας και το μωρό. Αφήστε τον να ανακαλύπτει σιγά σιγά τις όμορφες πτυχές σας ώστε να σας ερωτεύεται ξανά και ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Μπορεί να προσπαθεί να το κρύψει και να το παίζει άνετος όμως από μέσα του βράζει και θέλει να παντρευτείτε αμέσως και να κάνετε οικογένεια. Ισως και υπερβολικός με την καθαριότητα και την τάξη των πραγμάτων.Λίγο γκρινιάρης αλλά υπέροχος άνθρωπος και ιδανικός πατέρας και προστάτης της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Η ένωση σας θα είναι σωματική και ψυχική. Θα είναι δίπλα σας πάντα και παντού, σε χαρές και λύπες. Αρκετά ερωτικός άν και  λίγο ιδιότροπος. Παραδοσιακός άνδρας σε όλα, έτσι μην τον απατήσετε γιατί θα το πληρώσετε ακριβά και να ξέρετε πως ποτέ δεν θα έχετε το πάνω χέρι στο γάμο.

ΤΑΥΡΟΣ. Πλασμένος για γάμο. Μπράβο για την επιλογή σας. Η οικογένεια σημαίνει πολλά για αυτόν και πάντα θα προστατεύει εσάς και τα παιδιά σας. Άν θέλετε να γίνει σκλάβος σας πείτε του συχνά πόσο τον θαυμάζετε, και μαγειρέψτε του νόστιμα φαγητά. Μην τον χάσετε γιατί αξίζει πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Για να θέλει να σας παντρευτεί σημαίνει πως σας βλέπει σαν Θεά!  Δε θα σκεφτόταν με τίποτε τον γάμο αν δεν έβρισκε την γυναίκα που θα τον θάμπωνε και θα τον έκανε να μεγαλώσει λίγο μιας και είναι ενα παιδί. Δεν θα σας λείψουν τα ταξίδια, το γέλιο και τα γλέντια. Μην περιμένετε ήρεμη οικογενειακή ζωή αλλά γεμάτη πάθος ένταση και ζωντάνια. Θα τρελλαθεί με τον ερχομό του παιδιού σας μιας και θα γίνουν καλοί φίλοι. Για εσας ίσως να είναι λιγάκι δύσκολο να νταντεύετε μπαμπά και μωρό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Δεν είναι καλός στα λόγια αλλά στις πράξεις. Με τις πράξεις του θα δηλώνει τα συναισθήματά του. Όμως την κάθε λέξη που θα βγάζει απο το στόμα του να ξέρεις πως θα την εννοεί. Όταν πληγώνεται γίνεται σκληρός. Πιστός και στοργικός και σίγουρα θα γίνει τέλειος πατέρας.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΧΕΣΕΙΣ
  • 13.567 επισκέπτες !