• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Κομψή το καλοκαίρι

Κομψή το καλοκαίρι

Το ντύσιμο είναι καθοριστικός παράγοντας για την εικόνα που θα δώσετε στους άλλους, και σίγουρα πρώτα προσέχουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου και έπειτα … τον ψυχικό του κόσμο και γενικότερα τον χαρακτήρα του.

Στην Ελλάδα οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με μεγάλη περιφέρεια. Αν και εσείς έχετε αυτόν τον σωματότυπο, τότε φροντίστε να καθιερώσετε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και φούστες τα οποία θα μπορούσατε να συνδυάσετε με ένα t-shirt, ή ένα στενό τοπάκι. Προτιμήστε τα υφάσματα που πέφτουν όπως π.χ τα μεταξωτά.Καθιερώστε τα μονόχρωμα ρούχα και τονίστε το μπούστο σας. Τέλος αποφύγετε τα παπούτσια με λεπτό τακούνι και προτιμήστε πλατφόρμες.

Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που είναι αδύνατες από την μέση και κάτω και έχουν κοιλίτσα και πλούσιο στήθος, τότε αποφύγετε τα ρούχα με ρίγες και μάλιστα οριζόντιες, πείτε όχι στα φαρδιά ρούχα, τα βολάν και τις πιέτες στο πάνω μέρος. Προτιμήστε τα σκούρα τοπάκια που μπορείτε να συνδυάσετε με παιχνιδιάρικα μπιζού, και δώστε έμφαση στα παπούτσια σας που θα πρέπει να είναι εντυπωσιακά ώστε να τονίσουν τις καλοσχηματισμένες γάμπες σας.

Αν είστε μικροκαμωμένη τότε και πάλι αποφύγετε τα φαρδιά ρούχα και γενικότερα τα μεγάλα αξεσουάρ όπως π.χ τσάντες, κοσμήματα κ.τ.λ. Προτιμήστε τα στενά και αποκαλυπτικά ρούχα και διαλέξτε παπούτσια που ναι μεν θα έχουν τακουνάκι αλλά θα είναι και κομψά.

Τέλος όλες εσείς, πάνω απ ‘ όλα θα πρέπει να αποβάλλετε τα οποιαδήποτε κόμπλεξ έχετε με το σώμα σας, να ντύνεστε με τα ρούχα εκείνα που θα αισθάνεστε άνετες, και να σαγηνεύετε με μια αυτοπεποίθηση στο ΖΕΝΙΘ της.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 11.148 επισκέπτες !