• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Κοστούμι γάμου για κάθε εποχή

Κοστούμι γάμου για κάθε εποχή

Kοστούμι γάμου,
ανάλογα με την εποχή του χρόνου που θα επιλέξετε να γίνει το μυστήριο.

Αν ο γάμος σας γίνει χειμώνα,
και προτιμάτε το κλασικό στιλ, επιλέξτε ένα κοστούμι μαύρο ή γενικά σε σκούρο χρώμα. Ακόμη μπορείτε να συνδυάσετε ένα σκούρο σακάκι με ένα παντελόνι σε γκρι χρώμα, ή ακόμη και στον ίδιο τόνο με το σακάκι. Συνδυάστε το με ανοιχτόχρωμο πουκάμισο σε ροζ, λιλά, μοβ, γαλάζιο ή όποιο άλλο ταιριάζει με το γούστο σας και την προσωπικότητά σας με ή χωρίς γραβάτα, και ασορτί παπούτσια.

Αν ο γάμος σας γίνει το καλοκαίρι,
μπορείτε να φορέσετε ένα λινό ανοιχτόχρωμο κοστούμι γάμου, χωρίς γραβάτα. Δεν θα ήταν ακόμη καθόλου άσχημο, αν θέλετε φυσικά και σε σχέση πάντα με το πόσο casual είναι ο γάμος σας, να μη φορέσετε καθόλου σακάκι, αλλά ένα σκέτο λινό λευκό πουκάμισο αέρινο που θα ταιριάζει απόλυτα με το σκηνικό ιδιαίτερα αν κάνετε τον γάμο σας σε νησί ή σε κάποιο ξωκλήσι στην παραλία. Δώστε έμφαση στα παπούτσια μιας και το καλοκαίρι είναι η εποχή που ταιριάζουν ακόμη και τα λευκά παπούτσια. Για πιο άψογη εμφάνιση βέβαια μην φοράτε κάλτσες ή έστω ας είναι κοντές ώστε να μην χαλούν την αισθητική.

Κάθε εποχή του χρόνου τώρα,
Φθινόπωρο, Χειμώνα, Άνοιξη ή Καλοκαίρι, όταν θέλετε να κάνετε έναν γάμο επίσημο, το σκούρο κοστούμι γάμου θα πρέπει να είναι στην κορυφή της πυραμίδας των επιλογών σας ή ακόμη και το σμόκιν κοστούμι που προσθέτει μια γενναιόδωρη πινελιά …χλιδής. Ένα μαύρο ή ένα πολύ σκούρο κοστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο θα δείχνει εντυπωσιακό. Η γραβάτα καλό θα ήταν να είναι στο χρώμα που κυριαρχεί στην νυφική ανθοδέσμη και γενικότερα στα χρώματα γαμήλιου στολισμού ή να έχει το ίδιο χρώμα με το κοστούμι κάτι που θεωρείτε επίσημο. Στο χρώμα του νυφικού μπουκέτου θα πρέπει να είναι και τα αξεσουάρ όπως: το μαντήλι, ή το λουλούδι στο πέτο κ.τ.λ. Τέλος τα παπούτσια και οι κάλτσες θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι μαύρα. Κάθε άλλη επιλογή θα έριχνε κατακόρυφα την κατά τα άλλα επίσημη εικόνα του συνόλου.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 10.867 επισκέπτες !