• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Κτήματα με εκκλησάκι

Κτήματα με εκκλησάκι

Κτήματα με εκκλησάκι:

Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και ψάχνετε κάτι ξεχωριστό που θα δώσει στο γάμο σας μια νότα ρομαντισμού και συνάμα πολυτέλειας και στους καλεσμένους σας την αίσθηση πως βρίσκονται σ’ έναν τόπο παραδεισένιο, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα κτήμα για να ζήσετε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας.

Τα κτήματα γάμου, πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν έναν μικρό επίγειο παράδεισο κατάφυτο, γεμάτο λογιών λογιών ανθισμένα λουλούδια που δίνουν χρώμα και ανεβάζουν την διάθεση, με λιμνούλες, πισίνες και απεριόριστη θέα, κάποια από αυτά διαθέτουν επιπλέον και ιδιωτικό εκκλησάκι.

Έτσι τα κτήματα με εκκλησάκι, σας δίνουν την δυνατότητα να μπορέσει και να τελεστεί το μυστήριο του γάμου σας εκεί ( αρκεί πάντα να το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες ) και αμέσως μετά το τέλος της στέψης να ξεκινήσει η δεξίωση που θα δώσετε προς τιμήν των καλεσμένων σας οι οποίοι θα είναι πιο ξεκούραστοι και γεμάτοι κέφι για ατελείωτο γλέντι, μιας και δεν θα ταλαιπωρηθούν καθόλου από τις χρονοβόρες κάποιες φορές μετακινήσεις. Τα εκκλησάκια στα κτήματα μπορούν να διακοσμηθούν όπως εσείς επιθυμείτε, έτσι ώστε να δώσουν στο όλο σκηνικό μια παραμυθένια νότα.

Άλλα με φόντο την καταπράσινη φύση και άλλα με φόντο την γαλάζια θάλασσα, θα δώσουν στον γάμο σας την αξία που του αρμόζει ώστε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι. Εκτός αυτού τα κτήματα είναι λειτουργικά, ευρύχωρα, διαθέτουν parking, οργανωμένο catering και πάνω απ’ όλα ανήκουν σε επαγγελματίες που φροντίζουν να είναι όλα στην εντέλεια ώστε την ημέρα του γάμου σας να την πλαισιώνουν μόνο χαμόγελα ικανοποίησης.

Κτήματα γάμου με εκκλησάκι λοιπόν για τους απαιτητικούς, που θέλουν έναν γάμο επιτυχημένο, αξέχαστο, εντυπωσιακό και άψογα οργανωμένο από την στέψη ως και την δεξίωση.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 16.944 επισκέπτες !