• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Μαμά – πεθερά όμορφες στο γάμο

 

Η νύφη σαν πρωταγωνίστρια της ημέρας του γάμου της, θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει την τέλεια εμφάνισή της. Αμέσως μετά την νύφη και τον γαμπρό όμως την προσοχή θα τραβήξουν η μαμά και η πεθερά. Η μητέρα της νύφης θα πρέπει να βρίσκεται πάντα στο πλάι της κόρης της ακούραστη και με ένα πλατύ χαμόγελο. Το ίδιο και η μητέρα του γαμπρού γιατί και εκείνη παντρεύει το παιδί της και θα πρέπει να λάμπει από χαρά. Έτσι λοιπόν μανούλες και πεθερούλες ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε, γιατί σας περιμένει πολύ δουλειά ώστε παρ’ όλη την κούρασή σας να δείχνετε όμορφες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσο περνάνε τα χρόνια επιβραδύνεται η κυτταρική ανανέωση, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται πιο ξηρή. Για το λόγο αυτό χρειάζεστε καλύτερη ενυδάτωση. Πίνετε νερό, χρησιμοποιήστε σαπούνια με ενυδατικούς παράγοντες, κρέμα σώματος και μια καλή κρέμα προσώπου πρωί – βράδυ. Προτιμήστε δε κρέμες προσώπου με βιταμίνες Ε , C και ρετινόλη.

Το make up δεν είναι απαραίτητο, γιατί επιβαρύνει την επιδερμίδα του προσώπου. Αν πάλι δεν μπορείτε χωρίς αυτό, φροντίστε τουλάχιστον να είναι σε μορφή κρέμας.

Αν έχετε χρόνο γυμναστείτε, κάντε κολύμπι ή περπάτημα. Με μισή ώρα περπάτημα την μέρα, ενώ θα βλέπετε τις βιτρίνες και θα αναρωτιέστε πιο φόρεμα θα σας πήγαινε για την ημέρα του γάμου, ταυτόχρονα θα κάνετε καλό στην καρδιά σας και θα χάσετε παραπανίσια κιλάκια που πιθανόν να έχετε.

Για λάμψη και ευεξία προσέξτε την διατροφή σας. Βάλτε στο διαιτολόγιό σας πράσινα λαχανικά, μπρόκολο, σπανάκι κ.τ.λ. , δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα, πράσινο τσάι και ελαιόλαδο.

Κάντε μια ανανέωση στα μαλλιά σας. Ανοίξτε τα έναν τόνο ή κάντε μερικές ανταύγειες οι οποίες θα γλυκάνουν το πρόσωπό σας. Προτιμήστε τα κοντά μαλλιά γιατί το κοντό κούρεμα προσθέτει όγκο.

Για τις πιο τολμηρές που θα ήθελαν μια ανανεωμένη εμφάνιση, υπάρχει το botox και το υαλουρονικό οξύ το οποίο είναι ένα gel που γεμίζει τις ρυτίδες χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά.

Διαλέξτε ένα ντύσιμο που θα σας κολακεύει και θα νιώθετε άνετα και φροντίστε ώστε το μακιγιάζ σας να μην είναι πολύ έντονο ώστε τα δάκρυα συγκίνησης να μην είναι …μαύρα. Τέλος διαλέξτε παπούτσια κομψά και άνετα γιατί σας περιμένει ορθοστασία τρέξιμο και πολύς πολύς χορός.

Όποια και να’ ναι η τελική σας εικόνα την ημέρα του γάμου των παιδιών σας, να ξέρετε πως εκείνα θα’ ναι περήφανα και για τις δυο σας και εσείς φύλακες άγγελοι στο πλευρό τους ώστε να πάνε όλα καλά.

Να σας ζήσουν…





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΟΜΟΡΦΙΑ
  • 56.367 επισκέπτες !