• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Ντύσιμο για γάμο

Ντύσιμο για γάμο

Ντύσιμο για γάμο. Ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τις …κυρίες και τις κάνει να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο και να αγχώνονται προκειμένου να ντυθούν έτσι ώστε να γίνει αισθητή η παρουσία τους σε διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις, όπως γάμους, βαπτίσεις κ.τ.λ. Άλλωστε οι περισσότερες από εμάς με το που παίρνουμε στα χέρια μας το προσκλητήριο, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι τι θα φορέσουμε, το δεύτερο τι δώρο θα πάρουμε και αργότερα θα δούμε προσεκτικά το πότε και το που γίνεται ο γάμος  ή το αν θα μπορέσουμε τελικά να πάμε.

Αν θέλετε ακολουθήστε τις συμβουλές μας, που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στο πιο κατάλληλο ντύσιμο για την περίσταση και σύμφωνα πάντα με την προσωπικότητά σας.

Ντύσιμο για γάμο

– Βάλτε τα καλά σας. Στολιστείτε. Θα είστε παρόντες σε μια σημαντική μέρα και σαφώς με την παρουσία σας θέλετε να τιμήσετε εκείνους που σας προσκάλεσαν.

– Το να στολιστείτε όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να φορέσετε σέξι ρούχα. Δεν θα πάτε για ποτό σε μπαράκι αλλά θα λάβετε μέρος σε ένα μυστήριο… άρα θα πρέπει να δείξετε τον κατάλληλο σεβασμό. Άλλωστε ιδιαίτερα όταν πρόκειται για γάμο ή πρωταγωνίστρια είναι η νύφη. Μην στοχεύσετε με ένα σέξι ντύσιμο να κερδίσετε το να ασχολούνται όλοι μαζί σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να την πληγώσετε και φυσικά να χαθεί η εκτίμησή της προς το πρόσωπό σας.

Ντύσιμο για γάμο

– Πρώτα απ’ όλα ενημερωθείτε για το που θα γίνει ο γάμος, την ώρα και το που θα γίνει η δεξίωση ( αν είστε και εκεί καλεσμένη ). Αν για παράδειγμα γίνει σε ένα ξωκλήσι και η δεξίωση σε ένα κτήμα με γκαζόν, τότε το πέδιλο, η γόβα στιλέτο ή ακόμη μια μάξι τουαλέτα δεν θα σας βολέψουν καθόλου.

– Πείτε όχι σε ένα κατάλευκο φόρεμα όσο και αν νομίζετε πως σας πηγαίνει και γενικά πείτε όχι σε οτιδήποτε θα μπορούσε να θυμίζει νύφη.

Ντύσιμο για γάμο

– Φροντίστε το φόρεμά σας ή το συνολάκι σας να είναι τέτοιο ώστε να μην σας αναγκάσει να απαρνηθείτε  τον χορό λόγου του ότι είναι π.χ. στενό και περιορίζει την κίνησή σας.

– Αν ο γάμος είναι πρωινός άνοιξη ή καλοκαίρι, ένα κουστούμι ή ταγιέρ ή ακόμη και ένα απλό μεν αλλά μοδάτο  και αέρινο φόρεμα θα ήταν ότι πρέπει. Οι σύζυγοι θα βολευτούν με ένα κουστούμι σε ανοιχτές αποχρώσεις από λινό ή βαμβακερό ύφασμα.

Ντύσιμο για γάμο– Σε βραδινό γάμο μπορείτε να φορέσετε τουαλέτα. Γενικά το φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή. Αν είστε λάτρεις του μαύρου χρώματος συνδυάστε το φόρεμά σας με εντυπωσιακά κοσμήματα. Ο σύζυγος σ’ έναν βραδινό γάμο επίσημο, θα μπορούσε να βάλει ένα κοστούμι σε σκούρο χρώμα, εννοείται από καλό ύφασμα, ή ακόμη σμόκιν και φυσικά γραβάτα.

– Γενικά μην αγχώνεστε με το ντύσιμό σας γιατί σίγουρα την πρώτη θέση την έχει το ζευγάρι, όπου τα βλέμματα όλων θα είναι καρφωμένα πάνω του. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα πρέπει να είστε όμορφες και θηλυκές. Έτσι πέρα απ’ τους κανόνες φορέστε εκείνο το ρούχο που όταν το προβάρετε μπροστά στον καθρέφτη θα δείτε ένα είδωλο που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Και μην ξεχνάτε να είστε ευδιάθετες και να χαμογελάτε γιατί τότε η λάμψη σας και η θετική σας αύρα σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 21.193 επισκέπτες !