• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικά για κοντές νύφες

Νυφικά για κοντές νύφες.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών για τις οποίες ισχύει η φράση…..τα ακριβά αρώματα είναι σε μικρά μπουκαλάκια και ήρθε ο καιρός να βρείτε το ιδανικό νυφικό για την ωραιότερη ημέρα της ζωής σας, ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να εντυπωσιάσετε και να αποδείξετε πως τελικά ναι δεν είναι το ύψος εκείνο που κάνει μια γυναικεία παρουσία να μαγνητίζει αλλά η προσωπικότητά της, το ταπεραμέντο της, οι στυλιστικές της προτιμήσεις η αυτοπεποίθησή της και η λάμψη που καθρεφτίζεται στα μάτια της.

Έτσι λοιπόν αν είστε πιο κοντή από 1,60 και μικροκαμωμένη, να ξέρετε πως σας ταιριάζουν τα πάντα. Βέβαια σ’ ότι αφορά το νυφικό στόχος σας φυσικά δεν είναι απλά να σας πηγαίνει αλλά να σας αναδεικνύει και να σας κάνει ακαταμάχητη.

Επιλέξτε ανάμεσα σε νυφικά στράπλες που θα τονίσουν τους καλλίγραμμους ώμους σας, βαθιά ντεκολτέ που θα κάνουν το μπούστο σας πιο εντυπωσιακό, αν θέλετε οπωσδήποτε τιράντες αυτές να είναι λεπτές ώστε να σας δίνουν … αέρα και δώστε την προσοχή σας στην γραμμή Α που σίγουρα θα σας κολακεύει σε αντίθεση με τα νυφικά σε γραμμή Ball gown που πιθανόν να σας δείχνουν πιο κοντές και ταυτόχρονα να σας….κρύβουν κάτω από τον μεγάλο όγκο τους στη φούστα.

Αποφύγετε τα νυφικά από λεπτό ύφασμα σε ίσια γραμμή στιλ empire γιατί αυτά ταιριάζουν καλύτερα στις ψηλόλιγνες νύφες και αν είστε fun της ίσιας γραμμής δεν χάνετε τίποτε να δοκιμάσετε ένα στιλ mermaid που ανοίγει από τους γοφούς και κάτω αναδεικνύοντας την σιλουέτα σας και κάνοντάς σας να φαντάζετε σαν μια γοργόνα της στεριάς που ήρθε για να κλέψει τις καλύτερες εντυπώσεις.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 20.805 επισκέπτες !