• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Youtube

Νυφικά για παχουλές

Νυφικά για παχουλές

Νυφικά για παχουλές, γιατί η ομορφιά και η λάμψη της νύφης δεν σχετίζεται με τα κιλά, αλλά πηγάζει από μέσα της και συμπληρώνεται με ένα όμορφο νυφικό φόρεμα που την κολακεύει και απογειώνει την γυναικεία της υπόσταση.

Νυφικά για παχουλές, γιατί οι μελλοντικές νυφούλες που έχουν κάποια επιπλέον κιλά δεν θα πρέπει να αγχώνονται και να χαλούν την ψυχολογία τους πέφτοντας με μανία πάνω στην κάθε εξαντλητική δίαιτα, προσπαθώντας να μειώσουν γρήγορα το βάρος τους χωρίς να λάβουν υπόψιν τους τις πιθανές βλαβερές για τον οργανισμό τους συνέπειες.

Νυφικά για παχουλές, γιατί ο τέλειος γάμος δεν είναι αποκλειστικότητα των γυναικών με αναλογίες μοντέλου. Όταν μια κοπέλα που θέλει να παντρευτεί είναι ευτυχισμένη και η ημέρα του γάμου της είναι για εκείνη ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα, τότε η ευτυχία της βγαίνει στην επιφάνεια και την κάνει τόσο όμορφη και τόσο λαμπερή, που το νυφικό το μόνο που κάνει είναι να βάζει την τελευταία πινελιά επισφραγίζοντας την τελειότητα της εικόνας της.

Αν και εσείς έχετε κάποια επιπλέον κιλά μην αγχώνεστε. Οι σχεδιαστές μόδας και οι οίκοι νυφικών, έχουν σαν στόχο να κάνουν την κάθε κοπέλα που τους εμπιστεύεται τα όνειρά της για την μεγάλη ημέρα του γάμου της, να φεύγει με ένα χαμόγελο ικανοποίησης και νιώθοντας μια Θεά μέσα στο νυφικό που θα επιλέξει με βάση την προσωπικότητά της και όχι το σωματικό της βάρος.

Γενικά τις πιο εύσωμες νύφες, με παραπανίσια κιλάκια στην περιφέρεια, τις κολακεύει η γραμμή Α. Αν πάλι τα επιπλέον κιλά είναι στο πάνω μέρος του σώματος ( μπράτσα, στήθος ) αποφύγετε το στράπλες νυφικό και προτιμήστε ένα με μανίκι, τιράντες ή με δέσιμο στο λαιμό. Αν πάλι τα κιλά συσσωρεύονται στην περιοχή της κοιλιάς, τότε ένα νυφικό με μπανέλες στο κορσάζ και φαρδιά φούστα πιθανόν να σας κολακεύει περισσότερο. Στόχος δεν είναι να καλυφτούν οι ατέλειες, αλλά να αναδειχτούν τα δυνατά σας σημεία. Έτσι αν έχετε μικρό στήθος και μεγάλη περιφέρεια ένα εντυπωσιακό μπούστο θα τραβήξει τα βλέμματα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση το ίδιο θα κάνει μια εντυπωσιακή φούστα.

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε την εικόνα σας. Αγαπήστε το σώμα σας και αφιερώστε το χρόνο σας στην οργάνωση ενός γάμου που θα κλέψει την καρδιά όλων. Δείτε φωτογραφίες από νυφικά, τσεκάρετε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο, επισκεφτείτε τους οίκους νυφικών που τα διαθέτουν και νομίζετε πως είναι εκείνα που αγγίζουν περισσότερο τα θέλω σας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών.

Το αποτέλεσμα θα σας αποδείξει πως η κάθε νύφη, παχουλή ή αδύνατη, είναι μοναδική και μπορεί να σαγηνέψει και να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αρκεί να έχει αυτοπεποίθηση, να νιώθει και να είναι Θεά και να μην ξεχνάει πως είναι μια γυναίκα που της αξίζει να είναι ευτυχισμένη και πιο όμορφη από ποτέ.





Δείτε Ακόμη





  • Περισσότερα στην Κατηγορία: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • 16.230 επισκέπτες !